Zamieszczone przez ADASIO Termy to są dla dzieci hahahaha Ja proponuje zrobić spota wyjazdowego do Tatralandi liste nawet mam chętnych ADASIO ELVIS ratovnik Roobs Olejus Bezi szczurek Tequila i napewno nas tam zapamietają Adasio zapamiętać zapamiętają! Twoją nudną imprezę. Weź żel jakiś, chyba, że skorzystasz z oleju na dolewki prosto z mojego bagażnika :P :P :P :P
Zamieszczone przez Zavoli Adasio zapamiętać zapamiętają! No, tak sie zastanawiałem który pierwszy z fochem wyskoczy :icon_cool: Spoko będzie dobrze bo wiem że piszesz ścieme a i tak pojedziesz z nami jak zawsze :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!! ____________________________________________ ex - BMW E38 728i cossmosschwarz metallic ex - BMW E66 745 Li black metallic ex - BMW F02 750Lix sophistograu metallic
Zamieszczone przez ADASIO No, tak sie zastanawiałem który pierwszy z fochem wyskoczy :icon_cool: Spoko będzie dobrze bo wiem że piszesz ścieme a i tak pojedziesz z nami jak zawsze :D No ba! Pewnie, że jadę :D :D :D Termin, rezerwacje i inne atrakcje. Rozumiem, że jesteś organizatorem i świecisz za to własnym tyłkiem? ;)!!
Zasady na forum