Siemka. Dzisiaj zesztywnia³a mi wiskoza w drodze. Podnios³em maskê i wiatrak zrobi³ siê na sztywno. Da siê co¶ z wiskoz± zrobiæ poza wymian± na drug±?
Siemka. Dzisiaj zesztywnia³a mi wiskoza w drodze. Podnios³em maskê i wiatrak zrobi³ siê na sztywno. Da siê co¶ z wiskoz± zrobiæ poza wymian± na drug±?
Poczekaj a¿ ostygnie i zobacz wtedy. Je¶li jest walniêta to tylko wymiana na now± -nie ma sensu kombinowania..
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
te¿ s±dzê ¿e lepiej wymieniæ na now±...szczególnie w tej marce lepiej mieæ 100% pewno¶ci na visco,jak Jakub napisa³ poczekaj jak ostygnie i zobacz...je¶li masz ori z bhera to odkrêæ wyczy¶æ ( bo lubi± byæ mocno brudne... ) i sprawd¼ sprê¿ynkê z blaszk± czy to jeszcze siê jako¶ trzyma i wygl±da
Co znaczy "zesztywnia³a"?
Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Zesztywniala znaczy, ze wiatrak kreci sie tak jakbym go odrazu do pompy przykrecil. Jutro to wykrece, udeze mlotkiem i zamowie nowe wisko :P
nic nie zrobisz musisz wymieniæ, ja kilka miesiêcy temu mia³em to samo, zatar³a siê w ¶rodku
Moje spostrzezenia: mlotkiem i goracym piecem wisko nie da sie naprawic :)