W grę wchodzi tylko zestaw montowany na stałe. (taki z osobnym glosnikiem i wyciszaniem radia)
i panel obsługi(odbioru) żeby był mały lub nawet mikroskopijny. aczkolwiek i tak ten panel rozwiąże w inny sposób
moze ktos z was ma i chce sie pozbyc.
W grę wchodzi tylko zestaw montowany na stałe. (taki z osobnym glosnikiem i wyciszaniem radia)
i panel obsługi(odbioru) żeby był mały lub nawet mikroskopijny. aczkolwiek i tak ten panel rozwiąże w inny sposób
moze ktos z was ma i chce sie pozbyc.
Ostatnio edytowane przez luki730i ; 24-02-2013 o 22:39
A nie lepiej i bez niszczenia estetyki kupić słuchawkę bt?
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
a jaka estetyke mam psuc?
zastanawiam sie czy zastosowac glosniki od oryginalnego zestawu glosnomowiacego bmw(dwu drożne) czy zrobic moduł przełączania przednich glosników na zestaw a wylaczanie tylnych.
a sluchawki mam dwie ale trzeba ladowac i pamietac, wystarczy ze trzeba pamietac o telefonie.
jeszcze mam cos w uchu trzymac, bez sensu.
Załamalem sie troszke, w e32 trzeba kupic mikrofon (320zł) a nie maskownice jak w e38.
chyba sobie taką maskownice zrobie w ori miejsce.
Ostatnio edytowane przez luki730i ; 25-02-2013 o 18:32
Wiem, że chcesz mieć coś na stałe, ale według mnie bardzo by Ci taki sprzęcik pod pasował. Ja osobiście tego używam i sobie bardzo chwalę. Nie zajmuje dużo miejsca i na prawdę na dźwięk jak i na jego głośność nie można narzekać :) Wsuwasz sobie to tylko na "daszek" i wio :P Tu masz link:
http://brick.pl/product-pol-3078-Ory...h-Car-Kit.html
wiem ze sa takie ale to w pewnym sensie klamot.
widze ze robie po swojemu nikt nic nie chce doradzic i mysle ze jezdzicie ze sluchawkami w uszach.
robie jak ori bmw w e32.
mialem jeszcze dylemat czy mikrofon w dachu jak w e38 czy jak w e32, jednak pozostanie mikrofon jak w e32.
najgorsze ze w tym miejscu mam diode od drugiego alarmu dokladanego przez poprzednika.
zastanawialem sie nad sluchawka do ucha bmw bo ladna ale minus ze trzeba ladowac. a ogolnie juz bmw sie ze sluchawki do ucha wycofuje.