Siemka. Dzisiaj zesztywniała mi wiskoza w drodze. Podniosłem maskę i wiatrak zrobił się na sztywno. Da się coś z wiskozą zrobić poza wymianą na drugą?
Siemka. Dzisiaj zesztywniała mi wiskoza w drodze. Podniosłem maskę i wiatrak zrobił się na sztywno. Da się coś z wiskozą zrobić poza wymianą na drugą?
Poczekaj aż ostygnie i zobacz wtedy. Jeśli jest walnięta to tylko wymiana na nową -nie ma sensu kombinowania..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
też sądzę że lepiej wymienić na nową...szczególnie w tej marce lepiej mieć 100% pewności na visco,jak Jakub napisał poczekaj jak ostygnie i zobacz...jeśli masz ori z bhera to odkręć wyczyść ( bo lubią być mocno brudne... ) i sprawdź sprężynkę z blaszką czy to jeszcze się jakoś trzyma i wygląda
Co znaczy "zesztywniała"?
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Zesztywniala znaczy, ze wiatrak kreci sie tak jakbym go odrazu do pompy przykrecil. Jutro to wykrece, udeze mlotkiem i zamowie nowe wisko :P
nic nie zrobisz musisz wymienić, ja kilka miesięcy temu miałem to samo, zatarła się w środku
Moje spostrzezenia: mlotkiem i goracym piecem wisko nie da sie naprawic :)