Auto ma być nie starsze niż 2000-2001 więc odpada, do tego jakoś nie przepada za mb, tak samo audi.
Auto ma być nie starsze niż 2000-2001 więc odpada, do tego jakoś nie przepada za mb, tak samo audi.
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
Posiadałem x5 w 3.0 plus LPG z 2001r spalało mi to od 15 do 18 gazu, myślę że stały napęd na 4 koła sprawiały takie spalanie, ale ogólnie auto mi się cały czas podoba, przyjemne w użytkowaniu, z częściami nie ma problemów. Subaru nie znam kompletnie, jak miał bym u swojego ojca jakiś wpływ na zakup auta to namawiał bym go na na x5, dwa auta tej marki na podjeździe fajna sprawa.
Zaczyna się powoli przekonywać do x5. :D Stwierdził jednak, że woli benzynę + gaz ( nie podoba mi się to, ale lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu) tym bardziej, że auto na max 2 lata bo kupowane budżetowo![]()
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
ogólnie ja często już od 6 lat upalam x5 z 3.0 + gazownia i spalanie jest jak wyżej. Auto ma przejechane ponad 300 tys i potrafi naprawdę wiele w terenie nie jest oszczędzany itd :) nawet ciąga ciężarówki w zimę i nic napęd nie świruje ostatnio tylko zmieniony wewnętrzny przegub. W domu rodzice mają x3 2.0d to jest oszczędne dopiero tylko trochę mułek jest od dołu ale to już trochę większe pieniądze...