Jak to przecze? Mam na myśli że drobne rzeczy jeśli mamy warunki np zawieszenie hamulce można zrobić samemu, lub jeśli nie mamy kanału to np. Regulację zaworów czy naprawy w układzie zapłonowym zrobimy samemu,
A na przykład robienie coś przy nagrzewnicy dmuchawie lub też gdzie nie działają szyby albo inne podobne sprawy też można to zrobić samemu lub przynajmniej spróbować a pojechać z tym do mechanika to zakładam że robił by pierwszy raz takie coś przy E32 pourywał by zaczepy lub coś uszkodził nie wiedząc jak zdemontować przy czym nawymyślał by że więcej rzeczy było zepsute albo sprawa byłą skomplikowana biorąc słoną zapłatę za "naprawienie" prosty przykład panelu ogrzewania/klimy gdzie żeby go wyjąć trzeba przesunąć zapadkę wiele e32 ma to złamane i zapomniane przez to że ktoś kto nie wiedział wyjął to na siłe,
Skolei grubsze rzeczy silnik skrzynia czy elektryka pozostawić tym co się natym sami znają jeśli my nie umiemy. Jeśli w tym sobie przecze to widocznie mam za mało synaps w mózgu żeby to ogarnąć.
A tu jeszcze wyjaśnie bo zauważyłem do czego zmierzałeś no racja jest tu pewne zaprzeczenie mam tu na myśli że najlepiej być zaradnym i umieć naprawiać auto, ale nawet jeśli się jest człowiekiem który się nie zna zbytnio na mechanice to w większosci wypadków wystarczą tylko chęci żeby coś naprawić np układ zapłonowy albo wymiana licznika czy jakiegoś czujnika a w razie jakiś wątpliwości można zapytać na forum gdzie ktoś napewno bedzie miał wiedze na dany temat i pomoże. A w ten sposób można oszczędzić troche pieniędzy a właśnie jeżdząc z byle drobnostką po mechanikach taka E32 może wiele kosztować bo sporo jest rzeczy ktore mogą niedomagać albo się zepsuć/wymagać naprawy,
Z drugiej strony anatol masz oko sam nie byłem świadom tego gdybym nie został uświadomiony baa jeszcze musiałem to przemyśleć zanim to zrozumiałem. Ale ciesze się że ty zauważając moją wpadkę się cieszysz :P

Odpowiedz z cytatem