Pokaż wyniki od 1 do 10 z 69

Wątek: Remont BMW e32 730

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Oba filmiki mojego autorstwa ale co w błoto wyrzucone?
    (Luki a co ty myślisz nie znam człowieka który kupił by E32 i tylko lał paliwko każdy tutaj albo dokłada w podstawy żeby wogóle można było jeździć, albo jak już ma dobry samochód to wymyśla sobie prace kombinuje w wnętrzem albo doposaża lub ulepsza hamulce lub zawieszenie do roboty się zawsze coś znajdzie, teraz 5-10 letnie samochody są w strasznych stanach a co dopiero ponad 20 letnie z x km przebiegu i po x wlascicielach.)

No właśnie niby drobnostki ale sporo tego tyle że ja podstawe już mam Silnik i skrzynia ideał buda też bez rdzy jednak do ponownego malowania bo to spartolone i środek też już mam,
    Ale nawet załóżmy że masz tip top całość w co wątpie i tylko do ogaru jest środek i blacha to liczmy tak, Obszycie przednich sportów 2,500zł trzeba liczyć,
    Blacharz no tak 1000 przynajmniej za powyciąganie dołków i inne rzeczy a do tego kupno drzwi.... Dalej lakiernik z farbą conajmniej 2500 nie wiem po ile masz w miescie ceny ale już żeby to nie było klejenie a robienie to ci wychodzi 6 tyś.
    Czyli podobny nakład jak u mnie z tym że ja tym nakładem uzyskam samochód nie mal perfekcyjny lecz warto zaznaczyć że znaczne kwoty już zostały włożone, a ty ile planujesz włożyć i co uzyskać? warto się nad tym zastanowić. Bo po niżej tej kwoty to będzie nieudolne lekowanie brak efektu a kase wtopisz czego mozesz zalowac.

Chyba że masz pieniądze i chcesz to dobrze zrobić to chwale ci to bo nie wiele jest takich projektów. Ale Jeśli nie masz naszykowane przynajmniej 8 tys to nawet nie licz ze co kolwiek zrobisz jak należy, ja po włożeniu w swoją pierwszych 12 tyś dopiero zauważyłem że zmiany zaszły na lepsze i coś mi to jednak dało :) E32 to auto złożone z bardzo wielu elementów i detali stąd też koszty się biorą często nieprzewidziane nawet.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 24-02-2013 o 23:19