Bez folii na kierunkach wygląda o niebo lepiej :) Ogólnie sprawia bardzo pozytywne wrażenie.
Bez folii na kierunkach wygląda o niebo lepiej :) Ogólnie sprawia bardzo pozytywne wrażenie.
Auto miałem dwa trzy mięsiące, za dużo powiedzieć nie moge, bo za bardzo też nie pamiętam. Bo troche e32 przewineło mi sie pod nogą w tym czasie miałem do dyspozycji 3 e32 więc za dużo też ją nie jeżdziłem, miałem ją zostawić ale zakupiłem e32 w wersji highline, Choć pare zmian widze w Aucie. Ogolnie mechanicznie było ok. Stam blachy oprócz błotnika nie było źle. Zadowolenia z jazdy i jak byś potrzebował jakiś drobiazgów do niej to mogę dużo pomóc.
Bartekzrn
Trzeba zaktualizować trochę temat bo coś tam się działo, nie za wiele ale zawsze coś:
Jakiś czas temu zostało odświeżone wnętrze takim preparatem:
http://allegro.pl/balsam-renowator-s...427596984.html
a tak wyszło:
Wpadła oryginalna apteczka pod siedzenie, jak kupiłem e32 niestety nie było wcale.
Zamontowałem wygłuszenie maski i podświetlenie silnika, których również nie było podczas kupna samochodu:
Poza tym powymieniałem parę drobiazgów, siłowniki klapy tylnej, listwę chromową w zderzaku przednim bo miałem porysowaną, itp. pierdoły które cieszą bo zawsze jest lepiej.
Wymieniłem rezystor nagrzewnicy ''miecz'' i teraz nadmuch działa jak należy, a nie kiedy mu się podoba.
No i taka chyba najważniejsza ingerencja z mojej strony w e32, pogrzebałem trochę przy silniku:
Silnik dobrze chodził ale ja się uparłem że to nie jest to i robiłem wszystko żeby było jak powinno po wyjechaniu z fabryki i jestem zadowolony. Moje v12 z 89r pracuje teraz tak:
http://www.youtube.com/watch?v=-V0sQ...ature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=Mla9V...ature=youtu.be
Pozdrawiam
Witaj Patryk,
Zaciekawiles mnie tym srodkiem do skor. Masz wiecej fotek wnetrza po regeneracji? :)
Pozdrawiam :)
Niestety nie mam więcej zdjęć, które oddały by obraz wnętrza po użyciu tego balsamu. Jak na razie cały czas dłubie przy e32, dosłownie wszystko co się da żeby doprowadzić do stanu fabrycznego i chcę zrobić profesjonalną sesję zdjęciową dopiero jak skończę.
Kupując ten środek do skór, chciałem tylko odświeżyć i zakonserwować wnętrze i spisał się bardzo dobrze.
Witam, miałem chwilę żeby się przejechać 7er i przy okazji zrobiłem parę fotek z kolegi e53:
![]()
![]()
![]()
![]()
Żeby nie było to też parę detali poprawiłem, pomału ale do przodu.
Wpadła oryginalna wykładzina od 750i do bagażnika, stara była jakaś nie wymiarowa i trochę dojechana. Teraz jest o niebo lepiej w bagażniku:
Naprawiłem podświetlenie klimatronika, jedna żarówka nie świeciła to ją przylutowałem:
W końcu mam po półrocznym poszukiwaniu zaślepkę:
![]()
![]()
Wpadło też nowe drewno z rolką, bo u mnie było słabo :-(
Przed:
![]()
Po:
![]()
Wpadła też antenka, której też brakowało.
Poza tym wymienione amorki z przodu, wpadła też ori lampka podświetlenia silnika ale fot nie mam.
Mała aktualizacja tematu mojej e32:
Został wymieniony płyn do niwa i wspomagania.
Wpadły w bdb stanie listwy na przednie drzwi, są trochę ładniejsze niż moje stare:
![]()
Wpadły wszystkie nowe kapsle na felgi.
No i taka sesja skromna.
![]()
![]()
Ładne auto i fajne foty :)
Mnie razi tylko brak kratki we wlocie powietrza i lewy halogen.
Fajna 7er...aż miło się ogląda...
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Mi też się podoba...gratulacje...![]()