rok 1999 więc musi być lift zresztą progi to nie jest wyznacznik... Poducha kierowcy z tych lat nie powinna być 'klapnięta' a na fotach jest i to mocno..
rok 1999 więc musi być lift zresztą progi to nie jest wyznacznik... Poducha kierowcy z tych lat nie powinna być 'klapnięta' a na fotach jest i to mocno..
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 22-02-2013 o 17:06
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
tak to jest ta http://allegro.pl/bmw-730-xenon-skor...045693531.html
Dzisiaj Brat ogladal auto
Nagral filmik jak chodzi silnik oraz porobil pare fotek ubytkow w karoseri i sladow korozji (przecietny stan)
Silnik chodzil ok, ale przy przelaczeniu na LPG zaczal jakis czas syczec.
Widac ze spocone byly pokrywy zaworow, lewa strona przy zbiorniku z plynem do wspomagania bardziej.
Tylne pasy po prawej stronie byly wyciagniete a mechanizm nie mogl ich zwinac.
Jak myslicie ? czy da sie jakos zalealizowac LPG w aucie w jakims warsztacie gdzie montuja instalacje ?
Jezeli chodzi o homologacje butli to jaki byl by koszt 55 litrowej montowanej w kole zapasowym ?
Waszym zdaniem auto jakiej ceny jest warte ?
Czy wogole warto negocjowac cene ? Jezeli tak, to waszym zdaniem ile dali byscie za te auto ?
Badz odpuscic sobie i szukac innego 38 ?
Pozdrawiam, J.
Jeśłi wygląd ma polift, wnętrze przed lift, brak homologacji na gaz to ja bym sobie dał spokój
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Za 10 tysiaków bym się skusił, wymontował instalację, albo "zalegalizował" w sensie zbiornika.
LPG jest wbite do dowodu rejestracyjnego?
Dlaczego nikt niechciał mojej a takie śruty chcecie kupować:)
Znaczy miałem w kwietniu 13 do zaplacenia miałem cene:)
Kolego odpuść tą 7demke.
Lampa paruje to nie jest dobry znak. Coś było modzone, do tego zderzak pocięty żeby wstawić beznadziejne końcówki. Wyświetlacz navi umrze.. już raz to przerabiałem. Do tego wnętrze jest styrane jakby miała lekko ponad 500tyś. Do tego wklęśnieta poducha, mnie odrzuca. Powiedz ile masz do wydania jakie masz wymagania, coś Ci znajdziemy. Jeśli szukasz czegoś pewnego mechanicznie to mogę Cie zaprosić do siebie, żebyś zobaczył moją 7.
Szymek dobrze prawisz..Czasem chcesz sprzedać coś naprawdę dobrego w dobrej kasie a nie ma chętnych... Z ciekawostek dodam że Szymek był wtedy skłonny zamienić się nawet na forda Ka z gazem z początku produkcji ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum