Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Ja mieszkam w DE i mam tu zarejestrowana swoją E66 745iL i płace roczny podatek 290euro a OC z NW 80euro miesięcznie przy polskich zarobkach to dużo ale przy niemieckich nie ma tragedii no ale za to przy kolizji i wypłacie z ubezpieczenia jest ogromna różnica niż w PL bo tu zapłacą za część tyle ile kosztuje w serwisie a nie na część ze śmietnika w Polsce :) co do mandatów od listopada tego roku wchodzi ustawa że niemcy będą wysyłać mandaty do PL i na odwrót wzięli sie za nas :( dla tego wole na niemieckich blachach podróżować przy okazji mniej kontroli :)
Ostatnio edytowane przez uzi ; 05-11-2013 o 19:54
10 to faktycznie duzo. Lepiej by faktycznie opylic auto u kupic inne. Tylko troche mi szkoda opylac bo ceny sa straszne a ja troche kasy w auto juz wpompowalem....
ja słyszałem nawet o 14 tyś i wiecej za cały komplet, niektórzy odrazu zmieniali i chcieli w rozliczeniu stare manele.
ADASIO, fakt 20 zł też słyszałem ale to było tak dawno że nawet nie przywoływałem tego faktu :D
Musze przyznac ze mialem taka ładna wizje ale chyba i ja dolacze do grona ludzi ktorzy sobie daruja ten eksperyment.
Ale mam jeszecze dwa pytania. duzo roboty zeby ksenon zalozyc/? wogole zastanawiam sie czy ktos jeszce ma takie auto bez ksenonow? ja rozumiem ze bi i skretne to doplata itd. ale cholerne ksenony mialem w mondeo a tu nein....
I tak z innej beczki co to za "nudne imprezy" to jakas slynna fraza na forum sie robi;)
no cóż my na forum możemy Cie od wielu rzeczy odwieżć - taki mamy talent :)
co do ksenonów no zabawy troche będzie pewnie - co do kosztów nie wiem, a ile roboty też nie wiem bo ja mam ori fabryczne ale ktoś tez miał bez xenonu
co zaś tyczy się "nudnych imprez" to już taka nasza (moja ,Roobsa i ELVISA) wyższa szkoła jazdy - może kiedys gdzieś w milszych warunkach dowiesz sie o co kaman
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Auto służy do jeżdzenia nie przerabiania, no i do ...kiedyś strasznie najeżdzałem na podłokietnik w E65 teraz nie wyobrażam sobie innego :D:D:D
Szanuj pieniądze, bo jakoś lepiej nie bedziesz widział na tych ksenonach. Alternatywą mogłaby być opcja " najtwizion"![]()