Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: Znikajacy obraz w navi, nie prawid³owa prêdko¶æ na zegarach

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    740iL Indywidual
    Sk±d
    Wroc³aw

Znikajacy obraz w navi, nie prawid³owa prêdko¶æ na zegarach

Witam mam ma³e pytanko odno¶nie zegarów i wy¶wietlaczy navigacji ... Mianowicie chcia³bym siê dowiedzieæ czy zanikaj±cy obraz navi jest spowodowany jakim¶ z³ym oprogramowaniem czy jak±¶ usterk± techniczn± ?? Natomiast jesli chodzi o zegary to po prostu czasami nie wskazuj± rzeczywistej prêdko¶ci itd Chcia³bym siê dowiedzieæ czy jest to awaria do szybkiego naprawiania czy do ingerencji manualnej ??

Vip Vip Awatar ArekLand
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    Sk±d
    Leszno
    Mam podobny problem z wy¶wietlaczem navi (telewizorem) mruga albo pojawiaja sie fale lub dziwne zak³ucenia !Niekiedy sie zawiesza i nie mo¿na nic w³±czyæ ! By³em u fachowca , odkrêcili¶my ca³y telewizor z obudowy (mogê koleg± opisaæ co siê rozkrêca pokolej jak by kto¶ potrzebowa³) i sprawdzali¶my pod³±czenie kostek. By³o wszystko Ok (na oko), wiec skrêcili¶my tak jak by³o. Fachowiec stwierdzi³, ¿e co¶ jest z samym telewizorem, ale On sie nie podejmuje tego zozbebeszaæ, wiec dalej mi mruga . Chcia³bym to naprawiæ ! Moze u ciebie pomo¿e rozkrêcenie i za³o¿enie kostek spowrotem !

7er Freak Awatar Greg38
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Sk±d
    DE/PL
    Blog
    18
    moze byc ze podswietlenie pada lub kabel na wiazce.
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - za³ó¿ temat i prze¶lij link a postaram siê odpowiedzieæ!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    e66
    Sk±d
    bialystok
    Cytat Zamieszczone przez ArekLand
    Mam podobny problem z wy¶wietlaczem navi (telewizorem) mruga albo pojawiaja sie fale lub dziwne zak³ucenia !Niekiedy sie zawiesza i nie mo¿na nic w³±czyæ ! By³em u fachowca , odkrêcili¶my ca³y telewizor z obudowy (mogê koleg± opisaæ co siê rozkrêca pokolej jak by kto¶ potrzebowa³) i sprawdzali¶my pod³±czenie kostek. By³o wszystko Ok (na oko), wiec skrêcili¶my tak jak by³o. Fachowiec stwierdzi³, ¿e co¶ jest z samym telewizorem, ale On sie nie podejmuje tego zozbebeszaæ, wiec dalej mi mruga . Chcia³bym to naprawiæ ! Moze u ciebie pomo¿e rozkrêcenie i za³o¿enie kostek spowrotem !
    witam jak bys mogl to chetnie skorzystam z instrukcji wyciagniecia monitora,bo niemoge go wlaczyc.wszystko juz sprawdzalem moze tam tkwi przyczyna.pozdro....

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    Cytat Zamieszczone przez AREK 735
    witam jak bys mogl to chetnie skorzystam z instrukcji wyciagniecia monitora,bo niemoge go wlaczyc.wszystko juz sprawdzalem moze tam tkwi przyczyna.pozdro....
    Musisz wyci±gn±æ listewki drewniane-t± krótk± od strony kierowcy i t± od strony pasa¿era ( musisz zdjêæ klapkê od airbagu pasa¿era i tam zobaczysz cztery plastikowe nakrêtki mocujace t± listwê drewnian±. Ja zdejmiesz listwy drewniane, zdejmujesz ramke od navi( je¶li masz 16:9 to jest na zatrzaski jak 4:3 to drewno jest przykrêcone 2 ¶rubkami po bokach i jedn± u do³u) - jak to zrobisz pojawi± Ci siê torxy trzymaj±ce ca³± navi- odkrêcasz i wyci±gasz navi ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    e66
    Sk±d
    bialystok
    Cytat Zamieszczone przez EVAN
    Cytat Zamieszczone przez AREK 735
    Musisz wyci±gn±æ listewki drewniane-t± krótk± od strony kierowcy i t± od strony pasa¿era ( musisz zdjêæ klapkê od airbagu pasa¿era i tam zobaczysz cztery plastikowe nakrêtki mocujace t± listwê drewnian±. Ja zdejmiesz listwy drewniane, zdejmujesz ramke od navi( je¶li masz 16:9 to jest na zatrzaski jak 4:3 to drewno jest przykrêcone 2 ¶rubkami po bokach i jedn± u do³u) - jak to zrobisz pojawi± Ci siê torxy trzymaj±ce ca³± navi- odkrêcasz i wyci±gasz navi ;)
    WIELKIE DZIEKI EVAN:POZDRO..... :D

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •