no właśnie fotek nie zrobiłem, dopiero później na to wpadłem, byłem zbyt załamany na to żeby trzeźwo myśleć :) ale myśle, że obecny właściciel jeszcze przez długi czas z tą ceną bedzie mógł zrobić aktualne fotki.
no właśnie fotek nie zrobiłem, dopiero później na to wpadłem, byłem zbyt załamany na to żeby trzeźwo myśleć :) ale myśle, że obecny właściciel jeszcze przez długi czas z tą ceną bedzie mógł zrobić aktualne fotki.
Dany, cieszy mnie Twój post. Na ten weekend szykowałem się na wyprawę do Szczecina.
Przygotowałem już znajomego mechanika, który miał mi obadać jeżeli z zewnątrz wyszedłby że jest ok. W tym przypadku ja zaoszczędziłem sobie nerwów i kasy.
Przejechałeś się w ogóle? Czy skrzynia też taki ideał jak reszta?
Łukasz
Oczko w głowie
no to jesteś mi winien flache hehe
skrzynia była ok,ogólnie mechanicznie nie było źle, ale ogólne wrażenie bez rewelacji.
Trudno wierzyć widząc to co się widzi że robione bylo to i tamto. To u mnie spowodowało kompletny brak zaufania do gościa.
No to pięknie![]()
Warto zobaczyć samochód ZOOFYiego - http://forum.7er.pl/-czesci-e32-sprz...32-vt15742.htm - naprawdę ładne auto.
Kolega dany2784 na razie jeszcze nie ma dostępu do działu sprzedam :( Więc narobiłeś mu tylko smaku :( no chyba, że nabije szybko kilka postów ;DZamieszczone przez xsilver
Mea culpa :x Tutaj masz jego temat powitalny - http://forum.7er.pl/e32-witam-wszyst...er-vt11110.htm
Panowie...taka jest prawda i nie ma czarów...E32 to nie nowe auto i nawet najładniejsze swoje mankamenty ma.Ale uważam że jeśli ktoś sprzedaje E32 za taką kasę to powinien mieć tą świadomość że jest coś z nią nie tak i powinien to opisać.Jak by mojej ktoś zrobił profesjonalne fotki to na allegro by stała za podobną kasę,heh.Ja to auto jeszcze widziałem u Sylwka7 w 07 roku i było ładne ale wiadome ze przez 3lata można zrobić z auta nie wiadomo co...
Dzuda pewnie, że może mieć mankamenty.Zamieszczone przez Dzuda
Ale jeżeli ktoś przez telefon mówi Ci, oraz pisze na priva, że są lekkie zarodki przy prawym tylnym nadkolu, generalnie nie ma tragedii i można śmiało tak jeszcze jeździć latami.
To kojarzy wygląda mi coś takiego na zdrową blachę, a nie odłażący lakier i potrzebę malowania całego samochodu. Ja też mam 15 letni wóz i 2 (słownie 2 zakaprawienia rudej). Jak nei zrobię tego przed zimą, to w przyszłym roku dziury jak nic.
Ale w takim przypadku 16 kPLN za taki samochód to gruba przesada.
Łukasz
Oczko w głowie
Jasne że tak i zgadzam się.Ja mam E32 z 89' i jeśli ktoś widział moją to powie ze wygląda lepiej niż nie jedna z 94'.Ogniska się teraz pojawiły minimalne w dwóch miejscach ale nie schodzi bezbarwny i tych ognisk trzeba szukać(ja wiem gdzie są i dlatego o nich wiem).
Panowie trzymajmy się tematu czyli auta Bosmana. W zasadzie pozostaje nam poczekać na jego odpowiedź na wyżej postawione zarzuty ;)