Strona 19 z 24 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 235

Wątek: [e32] Bosman i jego baBunia E32 740iA 94'

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    740iAL
    Kolego na alledrogo masz wpisaną pojemność 3998 wiem że tak właśnie jest ale jak ktoś szuka 4 litry ( tak jak ja :D )zwykle wpisuje w wyszukiwarce 4000. Twojej teraz nie wyświetla.

Po za tym piękny wóz :) . Zazdraszczam. Jak bym miał hajs to bym ją wziął, ale zima idzie i musiałem kupić węgiel a u mnie troszkę go piecyk pożera. Hehehehe.

OT: Po ilu postach będę mógł przeglądać dział SPRZEDAM.

Ech piękne E32

postów trzeba mieć 20. Łatwo sprawa ;)

auto dobre - znam je nieco ;)
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Początkujący Użytkownik
    BMW
    740iAL
    Wiem wiem, przeleciałem temat od początku do końca. :D

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Krynio
    Kolego na alledrogo masz wpisaną pojemność 3998 wiem że tak właśnie jest ale jak ktoś szuka 4 litry ( tak jak ja )zwykle wpisuje w wyszukiwarce 4000. Twojej teraz nie wyświetla.
    Ja wpiszesz w przedziale od powiedzmy 3000 do 4000 to wyświetli ;)

Cytat Zamieszczone przez Krynio
    Po za tym piękny wóz
    Dzięki dzięki :oops:

Mam cichą nadzieję , że trafi w dobre ręce pasjonata i miłośnika marki.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 730iA
    Witam
    Jestem nowyna tym forum ale założyem konto tylko po to żeby być może wielu z was unikneło nerów tak jak ja dziś!
    Otóż właśnie wróciłem właśnie z wycieczki do Szczecina! Zachęcony pięknym ogłoszeniem na allegro auta Pana Bosman postanowiłem zmienić wóz...
    Ogłoszenie piękne, opis ideał, w rozmowie telefonicznej padają tylko piękne słowa, że auto świetnie utrzymane, że wszystko super.
    Na moje pytanie o stan lakieru i blachy usłyszałem, że kilka odprysków na masce.
    Wolny dzień w pracy mój i kolegi i w droge...
    A na miejsc to co ujrzałem to poprostu nogi się pode mną ugieły!
    praktycznie nie ma elmentu bez rdzy i to do tego stopnia, że nawet szyberdach się jej nie oparł!!! Dosłownie CAŁE auto do malowania!!!
    Oczywiście o tym Pan pasjnat zapomniał napisać!!!
    Ani o tym że na błotnikach pzednich przy kołach lakier dosłownie schodzi sam, poprostu łuszczy sięjak na starej ławce!!!
    Wiem że może brzmi to mało wiarygodnie bo wiele osób to auto widziało ale jeżeli mowię nieprawde to niech kolega bosman zrobi fotki z bliska wyżej opisanych elementów.
    Mechanicznie niby wsztko ok ale z silnika też cos kapało.
    Oczywiście mam swiadmość, że auto nowe nie jest ale panowie za 15000 zł + opis aukcji + rozmowa telefoniczna ze auto super to chyba wycieczka z łodzi do szczecina (950 km) to troche za wiele bo to mnie kosztowało 400 zł.
    Chcał bym drodzy forumowicze abyście sami osądzili na spokojnie czy to jest wporządku?
    Ja się poprostu czuje oszukany.
    Mam nadzieję że wywiąże się z tego dyskusja mimo iż nie mam na tym forum znajomych, którzy mogli by mnie obronić.
    Zachęcam do uczciwej dyskusji nad tym projektem.
    Pozdrawiam i mam nadzieje żeto nie jest mój ostatni post.

Dany2784,jeszcze przez moment zostawie to co napisałeś i czekam az spełnisz regulamin pkt.5, chodzi o przedstawienie sie w odpowiednim do tego dziale, daje Tobie czas 1godz, a potem post usune i dam ostrzeżenie!!!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 730iA
    przyznam szczerze że nieczytałem tego regulaminu, jestem trochę zmęczony po wycieczce ale jak trzeba to trzeba...

Bardzo proszę a ten temat możesz zostawic w tym miejscu lub załozyc nowy ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 730iA
    temat zostawię tutaj jeśli nie ma sprzeciwu.
    Pozdrawim

a może masz swoje fotki jak to wygląda?? oczywiście że może zostać w tym miejscu bo przecież temat dotyczy tego konkretnego auta i jego obecnego właściciela ;)

Uprawnienia umieszczania postów