Strona 15 z 24 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 235

Wątek: [e32] Bosman i jego baBunia E32 740iA 94'

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Chwal się tymi fotami :D
    Bo już się nie mogę doczekać tych nowych modów ;)

Zaawansowany Użytkownik
    Spokojnie chłopaki , to co planuję przeszczepić wymaga rozbiórki całego środka , z dużym naciskiem na słowo CAŁEGO. Muszę się do tego przygotować psychicznie , a przede wszystkim czasowo.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Cytat Zamieszczone przez bosman
    Spokojnie chłopaki , to co planuję przeszczepić wymaga rozbiórki całego środka , z dużym naciskiem na słowo CAŁEGO. Muszę się do tego przygotować psychicznie , a przede wszystkim czasowo.
    ......w takim razie uzbroję się w cierpliwość ;) :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    A czy można zgadywać co to będzie... ?? :D

Zaawansowany Użytkownik
    Zgadywać można , ale i tak raczej nie zgadniesz.
    Generalnie jest już cała deska w skórze w bdb stanie , środkowa konsola w skórze w bdb stanie , tylna roleta elektr. boczne rolety elektr, tylna kanapa elektr. regulowana+grzana , przednie fotele elektr. regulowane z pamięcią + grzaniem , na montaż czekają 4 drzwiczki z doppelglass , a także tylna szyba doppelglass. Oczywiście trafiłem również i lodóweczkę w podłokietniku i upragniony szklany szyber do E32 :D .
    Poza tym , do autka wraca oryginalne NIVO z EDC. (Trafiłem w DE praktycznie nowe ori amory za śmieszną kasę)
    Co do reszty modów póki co TOP SECRET ponieważ nie widziałem tych bajerów w żadnych E32 w PL i chcę czymś zaskoczyć :D

pozdro

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez bosman
    Zgadywać można , ale i tak raczej nie zgadniesz.
    Generalnie jest już cała deska w skórze w bdb stanie , środkowa konsola w skórze w bdb stanie , tylna roleta elektr. boczne rolety elektr, tylna kanapa elektr. regulowana+grzana , przednie fotele elektr. regulowane z pamięcią + grzaniem , na montaż czekają 4 drzwiczki z doppelglass , a także tylna szyba doppelglass. Oczywiście trafiłem również i lodóweczkę w podłokietniku i upragniony szklany szyber do E32 :D .
    Poza tym , do autka wraca oryginalne NIVO z EDC. (Trafiłem w DE praktycznie nowe ori amory za śmieszną kasę)
    Co do reszty modów póki co TOP SECRET ponieważ nie widziałem tych bajerów w żadnych E32 w PL i chcę czymś zaskoczyć :D

pozdro
    Przyznam szczerze, że e32 nie robiło nigdy na mnie wrażenia- póki nie zobaczyłem Twojej, a potem kolegi Tucziego77
    Jestem bardzo ciekaw modów z działu Top secret ;D
    Pewność na każdym kilometrze ...

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    Bosmanie śledzę Twoją historię z wielkim zadowoleniem i powiem Ci że nie wielu znam takich posiadaczy 7er jak Ty. Wiesz czego chcesz i wiesz jak to zrobić żeby nie zje_ać.
    Szacun Ci za to! Sylwek oddałeś ''konia w dobre ręce'' ;D
    Z niecierpliwością czekam na TOP SECRET.
    Pozdrawiam.

Zaawansowany Użytkownik
    Wielkie dzięki chłopaki za miłe słowa, staram się jak mogę , ale mam wielkiego wroga , który stoi na przeciw moim chęciom i zapałom. Tym wrogiem jest mianowicie CZAS.
    A tak na marginesie to mam wielką nadzieję , że w przyszłym sezonie zawitam na jakiś duży zlocik 7er swoim autem , które będzie już tak przygotowane jak tego chcę. Oczywiście łącznie z nowym lakierem całej budy

Pozdrawiam serdecznie.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    bosman, i Ty mi piszesz, że moja jest śliczna... Elektryczne rolety boczne(!), wysprzęciony podłokietnik tył, skóra na desce i tunelu no i to czego najbardziej zazdroszczę - SZKALNY SZYBER!!! Moja Miss to zaledwie Kopciuszek ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77
    bosman... Elektryczne rolety boczne(!)
    Nazywajmy rzeczy po imieniu:

w e32 boczna może byc KURTYNA w elektryce a boczna roleta zawsze jest manualna

Z tyłu natomiast występuje ROLETA manualna albo elektryczna oraz elektryczna KURTYNA

Opisy znajdziesz na niemeickim 7-forum.com

Bosman teraz już całe forum czeka na zdjęcia!
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów