Strona 10 z 24 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 235

Wątek: [e32] Bosman i jego baBunia E32 740iA 94'

Dzięki za wyjaśnienie :) A co Bosman z tym zrobi to w końcu jego sprawa bo jego auto ;)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Ech - pięknie!

Co by nie mówić - projekt strasznie mi się podoba. Nie zważaj bosman na przeciwności i działaj!!

Nie rozumiem Dzuda co to znaczy stare lampy. Może chodzi o ori ksenon? Tam nie ma podcięć pod soczewką ;)

Tak trzymaj!!!! :viva: :viva:
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Tak właśnie o tych wycięciach mówię.Zapomniałem na śmierć że tam jest ori ksenon.

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Taki znaczek "B12 3,5" to wiem że był w grillu,chodzi mi o taki konkretny jak założył Bosman.Więc z takim projektem wiąże się zmiana felg, zderzaka no i praktycznie całego wnętrza.
    Jeszcze raz napiszę , może tym razem bardziej wyraźnie. NIE ROBIĘ AUTA NA STYL ORYGINALNEJ ALPINY , ZMIENIAM TYLKO I WYŁĄCZNIE TO CO UWAŻAM ZA STOSOWNE I CO BĘDZIE CIESZYŁO MOJE OKO. NIE BĘDZIE TO REPLIKA ITP.

Kolega Dzuda chyba trochę się zapędził bo ocenia auto w porównaniu z oryginalną ALPINĄ. Nigdy nie będzie to ALPINA . Auto będzie miało tylko kilka części sygnowanych tą marką. Felgi również pozostają takie jak są na zdjęciach ponieważ podobają mi się najbardziej i moim zdaniem idealnie komponują się z E32 :D Ori felgi Alpiny bardziej widzą mi się w E38.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Dokładnie masz rację kolego :) Ale jak już coś robić to robić to z głową.A felgi nie są ładne a są bardzo ładne :D

Forum właśnie po to jest żeby rozmawiać o autach i o tym co w nich robimy.
    Moje zdanie jest tylko takie że np te znaczki w felgach kompletnie nie pasują.To tak jak ja bym zrobił oznaczenie 735iL bądź 750i

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez bosman
    Muszę poszukać na ibajach ;) Dzięki za podpowiedź.
    ja w tych tematach zawsze do usług :D

daleko szukać nie trzeba:

http://allegro.pl/item616980408_bmw_...olowniczy.html

http://allegro.pl/item620829023_oryg..._e32_e_32.html
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik
    Dziękóweczka , będę atakował.

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Wodzu pięknie wygląda już to auto ... Mega szacunek za serce jakie w nie wkładasz - oby więcej takich ludzi :) I nie wnikaj w to co ludzie mówią .. zrób to auto jak uznasz za stosowne - Ty masz się czuć w nim dobrze ... No i nie tylko ty masz Alpinę bez serca :>

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    ... bomba ,czekam na zderzak od 750,a czy nerki do pełnego zestawu niepowinny miec srebrnych poprzeczek?Ale i tak przodzik będzie gruby...Ja swojej na majówkę nieskoncze całej...Ale w sierpniu jak wpadniesz do torunia to stajemy obok siebie :D obie z przodami od 750,obnizone i z ładnym lakierem i kołem :P Tutaj jak by tył za nisko siedział..ale moze sie myle.. Ogólnie wielki +

Zaawansowany Użytkownik
    Moja już jutro nie będzie obniżona , wymieniam sprężyny na serię od 740 , a tył mam na fabrycznych sprężynkach. Pewnie straci troszkę uroku ,ale odzyskam oczekiwany komfort w aucie :)

Uprawnienia umieszczania postów