W Wawie to zadna nowosc!! ;D
Jednak poruszyles ciekawy temat!
To q.... i tyle... Tylko mniej partnerow! :x
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
celowo wrzucilem ten link bo jest tak mi sie wydaje bardzo duzo takich nazwijmy to kobiet ktore na 1 rzut oka sa ladne mile itd a my faceci niestety zastanawiamy sie jak je poderwac a tu patrzcie wszystko kreci sie wokol PLN i piosenki KARAMBY "JAKA TWOJA CENA .. BIERZESZ W DOLARACH CZY PLN-ACH "
pozdrawiam wszystkie naciagajace i tych nabranych
Tzn. o co Ci chodzi?Zamieszczone przez ADASIO
Przecież dziewczyna stawia sprawę jasno - chodzi o sponsoring, zjawisko dobrze znane.
Naciągaczami nazwałbym raczej 90% ich 'klientów' a naciąganymi - ich żony.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
tak ale ty mowisz o 2 stronie medalu a ja o samym zjawisku
Adasio mylisz pojęcia ;)Zamieszczone przez ADASIO
Ona stawia sprawę jasno. Naciąganie gościa jest wtedy gdy ona udaje że kocha a spotyka się dla niego tylko dla kasy-też często spotykane.
W tym ogłoszeniu jest sprawa jasna i przejrzysta :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
panowie mi chodzi o fakt ze taka kobiete nie mozna poderwac poprostu jak inna normalna kobiete tylko na kase i to mnie przeraza ze takich pan jest teraz 99% i o tym zjawisku mowie a nie o fakcie ze laska pisze ze szuka sponsora bo to fakt jasno ujela :what:
Jak dla mnie to trochę tworzysz teorie...Zamieszczone przez ADASIO
Że co niby - chciałbyś "podrywać" nie mając nic do zaoferowania? Jak świat światem ludzie dobierają się na zasadzie podobnej atrakcyjności, przy czym faceci (generalnie) szukają urody a kobiety (generalnie) wsparcia i bezpieczeństwa.
A że w dzisiejszych czasach jest dużo ambitnych, samodzielnych dziewczyn - to i ich wymagania wobec mężczyzn rosną. Trzeba się bardziej starać, panowie - a nie jęczeć że się "nie da poderwać" :hah:
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
tylko ze to dziala w dwie strony sa blachary i sa kolesie ktorzy leca na kasiaste panny. wszystko zalezy od podejscia tak czy innaczej swoj na swego zawsze trafi
MICHAL5000 jaki dla mnie to jest q...restwo a nie jak ty no nazywasz ambitne i samodzielne kobiety to zwykle naciagaczki ale kazdy ma swoje zdanie i opinie i o taka wlasnie dyskusje mi chodzilo
pozdrawiam