Hejo Kolego, mamy blisko do siebie więc czas poruszyć Pomorze. Śliczne masz furki! Pozdro ze Słupska :-)
Hejo Kolego, mamy blisko do siebie więc czas poruszyć Pomorze. Śliczne masz furki! Pozdro ze Słupska :-)
To e21 zawsze mi się podobało :)
wysłane z Note2/tapatalk
Witam :D
E21 KOZAK, E38 ładnie na tym kole wygląda![]()
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
witam serdecznie :)
nie zakładam nowego tematu, bo zdjęcia dostałem od taty tylko 2.
Oto jego nowy nabytek E66 3.6. Od razu kilka pytań, na aucie felgi 21" breyton 295/25 jak widać straszna koza.
W aucie jest nivo, czytałem, że można obniżyć tył przy pomocy jakiegoś programu, czy to bezpieczna procedura czy jeśli nie miałem z tym nigdy styczności to lepiej się za to niezabierać?
I co z przodem? Czy sprężyny mts dobrze spisują się w siódemce? Z zawieszenia tej firmy korzystałem kilka razy w przypadku E21 (sprężyny) i E46 (gwint) i nigdy nie miałem powodów do narzekań, ale czy w siódemce te springi się spiszą? Czy na te springi są choć trochę sztywniejsze? czy nadkola nie będą obcierały?
zdjęcia:
![]()
Ostatnio edytowane przez andzik ; 25-05-2014 o 23:15
Witaj, ło matko ale to wygląda.....aż niewiarygodne że to 21 cali koła i taka dziura. Opona jakaś niska trochę a i obniżenie konieczne. Pzdr
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
na tym drugim zdjęciu tak wygląda kosmicznie bo kostka jest zapadnięta więc jest zgłębienie i aż takiej szpary nie ma, ale mimo wszystko chciałbym niżej.
![]()
Problemem przede wszystkim jest zbyt niski profil opony i stąd to wrażenie. Zmień na właściwy i wygląd powinien się poprawić.
Zdjęcia robione bulbulatorem.
Szpara się trochę zmniejszyła.
ponawiam pytania z ostatniego posta.
Ostatnio edytowane przez andzik ; 27-05-2014 o 23:02