Fotki z aukcji tak do mnie przemawia³y ¿e by³ bym w stanie braæ w ciemno ;)
Fotki z aukcji tak do mnie przemawia³y ¿e by³ bym w stanie braæ w ciemno ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
A na aukcji? Proszê ! Same zalety! Piêkne auto w dobrej cenie !
je¶li chodzi o silnik z³ego s³owa nie powiem :) w sam raz do driftowozu by siê nadawa³ bo ani nie kuleje nie grzeje siê wszystko na plus. Soft close klapy dzia³a tak przy okazji :)
Posta pod postem dam ale napisze ¿e auto sprzeda³o siê w ci±gu 2 dni. Nie wiem czy na forum siê pojawi.
kupil ja Wlochu moze kojarzycie:) na dniach ma wpasc sie pochwalic zdam relacje:)
Witam. Ja j± kupi³em. Pozosta³ sentyment po e32. (By³ temat na forum). Czytam tak opinie niektórych osób i je¿eli wszyscy by tak do nich podchodzili, ze jezeli cos jest nie tak to trup i ulep ostatni to chyba wszystkie e32 by³y by ju¿ przetopione w hucie. Auto nie jest idealne. Zajecha³em je obejrzeæ spontanicznie, odrazu skp. Widzia³em, ze przelecia³a siê po rowie, malowana mo¿na powiedzieæ ca³a, szpachel jest jej znana. Rdzy nie ma (trzeba sie nameczyc zeby znalezc pare purchli) - kto¶ napisa³, ¿e jest du¿o. Dziwne.
Po wizycie w ASO kupi³em zawias do klapki i zosta³a ju¿ zamontowana. Zamówi³em os³onê sprysköw lampy i hokej do zderzaka - czekam na odpowied¼ pracownika ASO jak z dostêpno¶ci±, bo z tego co wstepnie mi powiedzial prawy hokej jest dostepny tylko w niemczech i pozostaly 3 sztuki - cena 310zl.
Auto jest godne odratowania i tak bêdzie. Otrzyma drugie ¿ycie : )
Jak widaæ oceny tych samych mog± siê ró¿niæ diametralnie...
Wa¿ne, ¿eby efekt koñcowy by³ zadowalaj±cy ; )
Co do skrzyni tak jak pisal PRZEMOZ potrafi szarpn±æ, ale zdarza siê to sporadycznie. Wymieniê olej i filtr i zobaczymy czy co¶ siê poprawi.
Ostatnio edytowane przez W£OCHU ; 13-05-2013 o 13:02
Brawo!!! :-)
7er
Trzym w takim razie kciuki za odnawianie i czekamy na relacje z wykonanych prac![]()