W ASO kupuje się zaślepki i gumki a naprawia w warsztatach zajmujących się BMW :)
W ASO kupuje się zaślepki i gumki a naprawia w warsztatach zajmujących się BMW :)
Ja nie narzekam na aso akurat większość idzie ogarnąć a zwłaszcza wyciek czy uszczelniacze, ale są tematy trudne i nie każdy mając inpę poradzi sobie .Jednym z przykładów i dość częstą usterką jest "prąd spoczynkowy" miałem z tym problem i chłopaki z aso poradzili z tym w ciągu 30min zapłaciłem 480 zł i byłem zadowolony w sumie błahostka ale nie miałem już pomysłów za co się zabrać.
Ostatnio edytowane przez lukasz7 ; 16-02-2013 o 16:01
PiotrekV8 czy moglbys ac namiar na ta kolezanke w aso lub wyciagniac od niej historie bo mi sie niestety niee udalo ani u was ani u nas :(
dostalem tajne info od goscia z bmw-klub.pl ze to auto wogole nie ma histori w aso ...odpuszczam sobie to chyba ale gosc sie zarzeka ze pelen serwis aso ..moze byc tak ze ta historia nie jest wpisana do tej ich bazy ?albo sprawdzi ktos tego forum jak ma mozliwosc jeszce raz ?
Mi się też tak zdarzyło, ale winą był nie kumaty pan w srwisie który zwyczajnie nie potrafił tego sprawdzić. Kiedyś w volvo też mi się tak zdarzyło, że w polskim serwisie nie było historii, a w niemieckim już była.
Ja mam auto z USA i historia w EU jest dopiero od momentu kiedy wjechało na terenie EU i tu pierwszy raz do serwisu.
Oczywiście nie ma problemu z wyciągnięciem historii z terenu innego kraju ale to już musi być ogarnięty pracownik dealera. Mam więc dwie historie: z USA i EU (oczywiście jest ciągłość i się nie nakładają).
NA twoim miejscu sprawdziłbym temat.
Chciałem odświeżyć temat,bo właśnie stałem się posiadaczem tego autka które opisywaliście.Czy w tamtym czasie ktoś oglądał ten samochód.
Ostatnio edytowane przez aras232 ; 30-09-2019 o 20:46
Auto sprawdzane pod względem wypadkowości.Samochód nie był składany z 3 miał przygodę tylko na lewym błotnikiu jakaś obcierka.Lampy całe.Z oceny rzeczoznawcy samochód cały w pierwszym lakierze.