Witam mam problem z zweryfikowanie koloru nadwozia. Wydaje mi się że to czarny lecz nie do końca jak by szary sam nie wiem.
Można jakoś to sprawdzić nie ma naklejki z kolorem na kielichu. Pozdrawiam
Witam mam problem z zweryfikowanie koloru nadwozia. Wydaje mi się że to czarny lecz nie do końca jak by szary sam nie wiem.
Można jakoś to sprawdzić nie ma naklejki z kolorem na kielichu. Pozdrawiam
pewnie diamant szfarc :D
proponuję ... rozkodować VIN :p
Ostatnio edytowane przez k i v i ; 13-02-2013 o 21:17
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
jak to się robi z tym vin
podaj vin to Ci rozkoduję
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
wbagf21090df70126
VIN WBAGF21090DF70126 Type code GF21 Type 730I (EUR) E series E38 () Series 7 Type LIM Steering LL Doors 4 Engine M60/1 Displacement 3.00 Power 160 Drive HECK Transmission AUT Colour COSMOSSCHWARZ METALLIC (303) Upholstery STANDARDLEDER/BEIGE E36 SANDBEIGE E (N6SN) Prod.date 1994-10-20
Proszzz
Twój kolor to Cosmosschwarz
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
dziekuje ci bardzo :)
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Tak masz rację.
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥