Nie mam zamiaru absolutnie obrażać, sam mam kilku sąsiadków kórzy mają auta od nowości od wielu lat i są super, ale z doświadczenia wiem też że zdarza sie dużo trypli...
Nie mam zamiaru absolutnie obrażać, sam mam kilku sąsiadków kórzy mają auta od nowości od wielu lat i są super, ale z doświadczenia wiem też że zdarza sie dużo trypli...
No właśnie,
ja osobiście także dbam o auto i na ori/bliskie ori robie, pewnie jak spora (może większa) część tego forum itd. A w Niemcowni coraz gorzej. Szukam właśnie auta od 3 miesięcy i w autach poniżej 9000 euro nikt (mało kto) nie pisze o naprawach i rachunkach. Tylko jedna z dziesiątek osób podała mi VIN, co dziwne z bardzo taniego auta za 3999euro, ale auto miało zbyt zniszczona skórę. Kiedyś (z 7-8 lat temu) jak kupowałem E34 w shadowline to dostałem rachunki na 7 tysi ponad euro z ostatnich 3 lat. Rynki się niebawem wyrównają lub przybliżą do siebie kolokwialnie mówiąc bo w Niemczech nie jest tak bogato jak przed dziesięcioma laty. Uważam iż, to widać z mojego malutkiego punktu widzenia po wnikliwie przeglądanych ofertach z ostatnich 3 miesięcy.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
ja mam komplet czarnych na sprzedarz numer KOW 1111
Kolego jest na to patent. Zamawiasz Nowe czarne blachy z alledrogo tłoczone z nr, napisem jaki chcesz pod warunkiem że kolor liter bedzie np: chrom a nie biały. Tablice sa tłoczone więc nie widze problemu aby przy uzyciu białej farby zamalować numery.
ps.
a tu raczer robią bez gadania http://allegro.pl/tablice-rejestracy...744316288.html
Ostatnio edytowane przez epul ; 08-12-2013 o 19:11
Jak German to Anna.
Z tym, że to nie jest czcionka taka jak w prawdziwych tablicach, więc odpada ;)
jakubmw
Jakieś fotki? :)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Czarne blachy maja jeszcze jedna bardzo wazna zalete- nie widac ich na nocnych zdjeciach z fotoradarow :)
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"