To i ja się wypowiem jeśli chodzi o BMW bo po pierwsze jestem tu od niedawna a po drugie jest to moje pierwsze bmw w życiu i to od razu tak myślę z górnej półki :p
Natomiast jeśli chodzi o twoje pytanie to powiem ci nie zastanawiaj się tylko kupuj dobrze szukaj sprawdzaj pytaj użytkowników o rady. Ja swoja kupiłem po niżej 40 kafli i tez kilka kwiatków musiałem poprawić ale nie żałuję a raczej żałuję że tak późno się na nią zdecydowałem tylko decyzja o właśnie o tym modelu była podjęta niemal natychmiast jak tylko mój kolega mnie taka przewiózł :p Moja mnie nie zawiodła ani razu mimo że w drodze do domu napędziła mi stracha to dziś z perspektywy czasu przyprawia mi uśmiech na twarzy bo zbywca pewno z tymi kilkoma kwiatkami walczył i nie mógł sobie poradzić bo wymieniał kilka rzeczy po o macku :D a mi się trafiła za dobra cenę i resztę sobie sam zrobiłem nie wielkim kosztem :D

ps. Opowiem taka małą ciekawostkę że nie potrzebnie po kupnie pierwsze co kupiłem to akumulator bo jak reszta mojej rodziny po przyjeździe do domu oglądała to autko to wszystko zgasło he he ale była mina u żony i córki :D Moja tez nie była wesoła he he pierwsza moja myśl wtedy była ale wtopiłem :( ale wtedy jeszcze nie wiedziałem ze auto się usypia po jakimś czasie i wystarczy nacisnąć guzik start / stop i hula od nowa