No jechało by jak polonez z przyczepką na wiki pisze że v-max takiego poldka to 130 więc na prostej by tyle pojechała :D
Przyspieszenie 0-100 19s no to E32 pewnie tak 30s i tylko 120Nm :D
No jechało by jak polonez z przyczepką na wiki pisze że v-max takiego poldka to 130 więc na prostej by tyle pojechała :D
Przyspieszenie 0-100 19s no to E32 pewnie tak 30s i tylko 120Nm :D
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 20-02-2013 o 13:21
mysle, że skoro polonez wyrabia 19s to e-32 zajmie to z 21-25s bo jest cięższe
tylko cięzko będzie o zdrowego trucka
To z peugeota 205 silnik a samą skrzynie z trucka, Jeździłem troche takim lekkim 205 z tym 1.9 i było mi przykro z osiągów ale silnik był igiełka jednak wójek postanowił sprzedać na złom za 350zł ! z idealnym silnikiem :D
Mocy odczuwalnej na przyspieszenie nie było ale jeśli chodziło coś pociągnąć to był mocny no i palił gume 2 ;p
no i kwestia sie sama rozwiązała wkładać 1,9D i cieszyć się komfortową i oszczędna jazdą najlepiej automat do tego w celu lepszego komfortu i śmiało można z malczanem stanąć na światłach
A ja jestem ciekawy.swap z mb hmm ekonomia i trwalosc to najkwieksze zalety.
Na nie przemawia mb w bmw ale ludziom tez serca przeszczepuja.
Mialem W124 coupe i nie odbiega jakoscia od obecnego e38.
Rob swapa i zdaj relacje
Zdravim P.
No i znowu gnojem na diesla w e32 :D
A w międzyczasie na placu zaparkował mieczysław z kierownicą po prawej stronie z sercem do przeszczepu!
Super powiedz coświęcej o nim
Okular 97r 3,0td 24v automat :(. przebieg 240tys mil. Pali, jezdzi lepiej niż tds nawet na auto! Niestety brak kata i alu.
Zakup e39 530d manual to ten sam koszt, mocy więcej, swap łatwiejszy, możliwości rozwoju więcej i zmota robiona na BMW a nie kundlenie.
Czarne e32 w benzynie!