Ten silnik jest zwykły wolno ssący jeśli nie znasz symboliki to się nie wypowiadaj zanim nie sprawdzisz. I to nie 3 litry a 2,5 tak naprawdę zwykły silnik to jest lekko wyżyłowany. Supry były 2 generacje z tego co wiem i miały różne silniki na jedno by wyszło montując M50b25 lub b28.. albo m52. Jeśli jechałeś 3.0 twin turbo to nei znaczy że każda taka jest. Silnik supry posada też lexus GS 300
Edit:
Doczytałem temat i lekko się też zorientowałem głównie znałem 2 gen okazuje się że były jeszcze 2 stare czyli łącznie 4 gen supry.
Jednostek jest wiele doczytałem że owe E32 miało posiadać silnik o pojemności 2 litrów turbo czyli jak dla mnie lipa po całości który generuje marne 208 koni i słabe 244NM
Jednak na fotografi zamieszczonej przez innego usera widać 2j 3 litry nie wiadomo czy to turbo jeśli nie to jest to jednostka jak w lexie i ma koło 230 koni wiem co sam chciałem kupić lexa. A jeśli to jest turbo to będzie miał 280hp+ do około 330hp.
Jednak temat jest pogmatwany tam nie wiadomo czy autor tematu założył jakiś silnik a czy ten poniższy na zdjęciach znajduje sie w E32 czy E34 i co to dokładnie za silnik.,

Odpowiedz z cytatem