Srednio mnie zrozumiałes! Zawias sportowy powiadasz. Najczesciej wyglada to tak ze na seryjne zmeczone amorki zakłada sie twardsze i niskie sprezyny! Duzy bład!
Auto spisuje sie dobrze tylko na prostych gładkich odcinkach dzieki obnizonemu srodkowi ciezkosci. Na normalnych polskich drogach staje sie nerwowe lekko nieprzewidywalne a seryjne amory na momecie umieraja. Duzo lepiej jest na ori springach i sportowych,raczej utwardzonych amortyzatorach,tu polecam bilstein b6.Auto jest sztywne dzieki czemu pewnie sie prowadzi nie przechyla sie w zakretach i nie buja, a dzieki standardowemu skoku amortyzatora zachowuje komfort i nie dobija na dołkach,koła maja zawsze stycznosc z podłozem! Taki zestaw jest duzo bardziej sportowy a zarazem w miare komfortowy.
Bardzo dbam o swoje samochody ze wzgledu ze to własnie ja sie nimi poruszam a swoje zycie szanuje. Niewazne czy eksploatuje auto warte 50tys czy stare 7er,zawsze mam sprawne zawieszenie ktore serwisuje i dobieram sam osobiscie oraz opony w wiekszosci nowe.
Co chodzi et na + byłem ciekaw wrazen z eksploatacji

Odpowiedz z cytatem