Jeśli chodzi o wygląd, prowadzenie i jakośc wykonania to auto super, tylko z trwałością gorzej no i prawda diesel nic nie pali ten słabszy 1.9(?)
Jeśli chodzi o wygląd, prowadzenie i jakośc wykonania to auto super, tylko z trwałością gorzej no i prawda diesel nic nie pali ten słabszy 1.9(?)
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 05-02-2013 o 12:19
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
Blacha ocynk nie rdzewieje ale jest cieńka jak papier można zrobić wgniote opierając się o bok. Ale walniesz ręką i odbije spowrotem. :P To dzuda daj znać jak cos kupisz.
Jeee, kobieta która chce SEC'a - cud, miód, orzeszki ;]
Ale na serio, czemu nie przejdzie do jazdy na co dzień? Sam mówisz, że dużo nie jeździ, a będzie miała coś co Jej się podoba, koło E32 będzie fajnie wyglądało. No i życie jest za krótkie żeby jeździć kombi w dieslu, trzeba korzystać póki można ;]
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Jak zwykle pieprzenie trzy po trzy .... lub onet ...
Agniecha miała MK1 FL i powiem ,że prowadzenie bajeczka (od nowości 134 tyś zrobiła).Teraz ma MK2 FL 1,6 kombi '09 i złego słowa nie powiem (duże wygodne i pakowne).
Focusy MK2 1,6 HB na miasto idealne ,żadne kopciuchy
(jeśli tras nie robi i mało po mieście).
Może w fokusie i mondeo jest jakiś silnik który nie jest muchą. Ale ogólnie opinie na temat nowych fordów są złe.
Hmm a może bilet miesieczny :D Będzie jeździć dużym bezpieczny pojazdem - wypadki śmiertelne praktycznie się nie zdarzają - co do wyposażenia to kiepsko, ale wózek z dzieckiem wejdzie bez problemu, skrzynie w automacie często - no i na pewno przestronnie I CO NAJWAŻNIEJSZE własny szofer :)
A tak powaznie do E90 E60 :)
Dużo nie jeździ,ale co dzień do pracy dojeżdża i taka opcja nie będzie mi sie podobała pod względem spalania i dostępnością części :)
E60 odpada, miałem już dwie i na pewno do niej nie wrócę (ew m5 ale to może kiedyś w przyszłości).Póki co wolę żeby jeździła eską.Kolejna sprawa to na pewno za taką kwotę auta nie kupię jej na dojazdy do pracy ew ja zmienię a ten jej zostawię.
Alfa tak jak mówicie,może być awaryjna. Za takim fordem po FL popatrzę.Też nie głupie rozwiązanie.
Ja zaproponuje cos moim zdaniem "nie odziennego" a zarazem bardzo kobiecego :
Peugeot 307cc - jego cena miesci sie spokojnie w pieniadzach ktore chcesz przeznaczyc na zakup.
Te auta uznam za Unisex juz bo do kobiety jak i mezczyzny bedzie pasowalo :
Ew. 407 coupe, wyglada bardzo "bogato", tylko najtaniej udalo mi sie znalezc za 25tys. zl - niestety.
Ew. Mercedes C-class w203 / Jaguar X-type.
Mozesz pomyslec jeszcze nad Bentley Cotinental GT - jak brac to kota doloz tam te 400kola i bedzie :D