Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
To ja zapytam, po co tak auto na siłę kupować. Nie możesz zrobić diagnostyki na miejscu to, a nadal chcesz je kupić. Jest tak duży wybór, że można szukać dalej. Jak ktoś nie miał kasy na wymianę uszczelek pokryw, to myślisz, że reszta będzie ok?

Poza tym jakby to były tylko te uszczelki to nie korzystniej dla sprzedającego byłoby je wymienić i sprzedać auto jako sprawne?

Radzę przemyśleć temat na chłodno i zastanowić się jeszcze raz.

Tak na marginesie połowa na allegro e38 ma zapocone pokrywy , po drugie dałem za nią 10 tysia jest cała nigdy nie bita sprawidziłem miernikiem elektronicznym calutki samochód , każdy plastik spinka zaślepka na swoim miejscu poza tym wszystkie rzeczy sobie zmienie jesli chodzi o mechanikę , po trzecie gdybym miał takie podejście żeby nie kupowac auto bo coś sie dzieje to po pobejrzeniu 8 bitych i falujacych e38 bym zrezygnował. To tylko samochód i jak kazdy samochód sie psuje na codzień mam E38 2.8 i Renault twingo 1.2 a to kupuje żeby zrobic na igłe i sobie w week gdzies pojechać dosłownie.Głównym czynnikiem który wpłynął na zakup jest wyposażenie , schadow , czarna podsufitka , Full bez navi i podwójnych szyb. Moje pytanie nie brzmi czy kupować tylko co to może byc i czy podejmowac ryzyko i jechac nia z tamtąd do wawy...bo tak juz juz wyżej napisałem po przyjezdzie podepne pod gtka i bede mniej wiecej wiedział co ja boli.Więc prosze o odpowiedz na moje pytanie :)