No to spróbuj. Mi się podoba strasznie niska E32 na 19" ale felgi "słoneczka" z E65. Udostępniałem kiedyś zdjęcia z allegro bo była taka E32, według mnie mega!
No to spróbuj. Mi się podoba strasznie niska E32 na 19" ale felgi "słoneczka" z E65. Udostępniałem kiedyś zdjęcia z allegro bo była taka E32, według mnie mega!
Na słoneczkach widziałem i rzeczywiście jest fajnie, ale nie będę kupował s 121 tylko po żeby zobaczyć jak to się zgra. Dlatego zwróciłem się z tym na forum czy może ktoś kiedyś widział, ewentualnie może komuś by się chciało zrobić VT z tym modelem felg.
Do nie obniżonej wejdzie nawet 20" ale wygląda to pokracznie. Tak jak u mnie przy braku gleby to i 18stka wyglądała marnie a przód wyglądał jak terenówka. Na glebie jest to już niebo a ziemia a i większa fela by zbytnio nie weszła też w obecnym stanie
Proszę bardzo VT :) Trochę schrzaniłem tylną felę, wynikło to z pośpiechu.
Zdjęcie bazę wziąłem z tego forum od użytkownika @PiotrekV8
![]()
Ostatnio edytowane przez Hermesso ; 05-02-2013 o 22:36
nie ma to tamto piotrek będzie musiał felgi zmienić bo na tych może być ciekawie ;)
przemilcze....felgi o dwie epoki za młode do auta
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
Hermesso popełnił jeszcze jeden bardzo poważny błąd - na tym zdjęciu te felgi mają na oko 17" a nie 19 ;)