A własnie dobrze że 2.8 ;).. Może w najbliższym czasie będe miał spore wydatki związane z przeprowadzką i takie 2.8 by mi odpowiadało zamiast e66.
A własnie dobrze że 2.8 ;).. Może w najbliższym czasie będe miał spore wydatki związane z przeprowadzką i takie 2.8 by mi odpowiadało zamiast e66.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Bardzo ładna, brak jedynie komfortów i navi, ale zawsze można ją dorzucić. Tylko zasadnicze pytanie, za ile kupił handlarz żeby się opłaciło. Takie przebiegi w de nie kosztują mało...
Wydaje mi się że ten lift to nie ori 1998 i brak na tylnej klapie listewki nad tablicą.
Jeśli to grudzień 98 to musi być polift.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
A to tego nie wiedziałem .
Ponieważ osoba z mojej rodziny szuka wygodnego dupowoza mocno zainteresowałem się tym egzemplarzem.
Ale do rzeczy:
1000% oryginalny przebieg - No cóż, książka jest , wpisy w ASO są - z taką małą różnicą -ostatni wpis w 2006 roku przy przebiegu 131 tyś km
Czyli auto przez 7 lat zrobiło 59 tyś km???
No niby możliwe...
Auto 100% bezwypadkowe sprawdzone miernikiem lakieru - lakierowana maska i klapa (o tym powiedział sprzedający a co jest na miejscu nie wiem)
Lakier bez rys i wgniecień - czyli porysowane zderzaki, na drzwiach kierowcy (jak to stwierdził sprzedający) ktoś gwoździem potraktował.
Prawie nowe opony zimowe - czyli nie da się na nich wracać ponieważ bije kierownica przy 80km.h
Kilka pierdół nie działających ale to w zasadzie normalka przy takim aucie.
13900 + opłaty - na gotowo 16500-17000
Krótko mówiąc opis przykolorowany choć sprzedający informuje na telefon o tych mankamentach...
Również się dodzwoniłem do Pana. Konkretny gość, informuję o wszystkim.
Maska lakierowana ponieważ miała wgniotę, nerki połamane były, klapa z tyłu malowana. Drzwi kierowcy zarysowane ale podobno delikatnie. Pan zapewnia że wszystkie szyby w oryginale.
"Kilka pierdół nie działających ale to w zasadzie normalka przy takim aucie" czyli tak: nie działa parktronic przód, fotel kierowcy ma ułamany plastik, klamki w lewych drzwiach nie mają podświetlenia i opony biją przy 80 powyżej Pan mówi że nie a koła są wyważone.
Ciekawy egzemplarz. Co do cen to faktycznie takie przebiegi tanio nie chodzą i czasami się zastanawiam, jak handlarze wyrywają czasami naprawdę ładne sztuki za nieduże pieniądze??? Przydała by się tylko hydraulika klapy, bo resztę ( inne fotele czy radio ) idzie jak nie taniej to szybciej wymienić. Miło, że sprzedawca mówi o niedoskonałościach.
"W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."
Bardzo mi się podoba, gdybym dzisiaj wygrał w totka, to jutro po nią jadę![]()
Sam znalazłem parę e38 FL (benzyna) w Niemczech z oryginalnymi przebiegami poniżej 200tys. i z działającym całym wyposażeniem to każda osoba z która sprzedawała i prowadziłem negocjacje nie chciała zejść z ceny poniżej 6500eur a ta co mi się najbardziej podobała - wyposażenie, shadow line, 4.4L to wyceniła na 8000eur i nawet nie było mowy o negocjacji i opuszczeniu chociaż z 100eur i argumenty ze auto ma 14 lat, podobne auta kosztują 5000eur max, duży silnik i opłaty, brzydkie felgi itd nie były żadnym argumentem. Więc dziwi mnie ta cena za ten przebieg.