w szczecinie w ASO bmw za podszybie zapłaciłem 157,86 brutto
chcialem bardzo podziekować FIACIOR'owi za pomoc w znalezieniu kluczy torx do podszybia :)
w szczecinie w ASO bmw za podszybie zapłaciłem 157,86 brutto
chcialem bardzo podziekować FIACIOR'owi za pomoc w znalezieniu kluczy torx do podszybia :)
Spoko. Na pewno się przydadzą. Poza tym, co swoje - to swoje. ;)
podszybie dostaniesz tylko w ori- zamiennikow nie ma, przynjamniej sie nie spotalem z tym ;) we wrocku cos ok 160zl
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Za swoje podszybie płaciłem 153,16zł + 10 nowych mocować 12,24zł u Smorawińskiego w Poznaniu ;) Teraz szukam Torx'a i wymiana :)
ja juz wymienilem i wszystko ladnie jest. docisk wycieraczki ustawilem podobnie do tej od pasazera. Bralem wycieraczke jedna i druga odciagalem od czyby reka i staralem sie tak nakrecic zeby kierowcy miala bardzo zblizony docisk do tej nieruszanej. jak kierowcy zaciezko bylo mi odciagnac to "luzowalem" jak zalekko do dokrecalem. Tak intuicyjnie to robilem mam nadzieje ze dobrze:)
Panowie, skąd wy te uszczelki bierzecie bo jak pojechałem dzisiaj do BMW to mi powiedzieli że tylko cały element można wymienić - mam na myśli tą plastikowa listwe. Na rysunku w ETK też tak wygląda :/
Skąd inąd wiem, że Anatol chyba wymieniał same gumy.
Jeżeli ktoś ma orginalny nr części to proszę o zapodanie :D
Iszczelka jest jedną czescią z tym plastikiem. Nazywa się to podszybie :) Samej gumki nie dostaniesz bo jest nierozczepialna z resztą elementu ;)
A nr częsci był w pierwszym poście :) 51 71 8 125 477
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Podszybie to Pikuś, ale trzeba załatwić sobie TORX chyba t-80 (już nie pamiętam, ale mam go na foto). Objechałem 5 "mechaniorów" mi znanych i dorwałem GO dopiero u tego co TIRy naprawia to jest niby od Hamulców do Daf-a![]()
T80 to nie problem - już go kupiłem :D
W opisie klucza było napisane wprost że jest do wycieraczek w BMW
Pozdrawiam :>
Zwykłym Torx'em nie odkręcisz musisz mieć specjalny z otworem w środku, odkręcając jedną nakrętkę druga jest głębiej trzymająca ramię wycieraaczki ;)Zamieszczone przez ArekLand
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A