Jeśli zadziała tzn. że był syf, a jeśli nie tzn. że nic jej już nie zaszkodziło ;)
Nie mam doświadczenia w temacie takich zestawów naprawczych, więc się nie wypowiem.
Jeśli zadziała tzn. że był syf, a jeśli nie tzn. że nic jej już nie zaszkodziło ;)
Nie mam doświadczenia w temacie takich zestawów naprawczych, więc się nie wypowiem.
chyba jej zaszkodziło bo wydaje mi się że jest gorzej niż było , trudno kupie ten zamiennik taurus + przejściówke i raczej nowe wężyki bedzie trzeba założyć
Albo jeszcze jedno - podjedź do Zgierza. Tam jest warsztat patronacki KME.
miałem/ mam wszystkie podzespoły o których mówisz
wygląda jakby padła ci cesja jednego z wtryskow, jest zestaw naprawczy za około 300zl, kupisz na allegro przerabiali to ostatnio
przy naprawie wyczyśc też druga listwe bi będą się różnic wydatkiem gazu - u mnie była różnica 10%
co ci mogę powiedzieć więcej to gold jest wydajny ale nie trzyma stałego cusnienia i ciągle się rozkalibrowuje po jakimś czasie, ja dorzucilem reduktor landu renzo ig1 do zestawu i już nie trzeba ci chwilę regulować ciśnienia na goldzie ani map
diego tragedia nie jest, ale wymienilem na omegas z landi i uważam to za lepszy zestaw
dziękuje ci za odpowiedz , pomyśle o wymianie reduktora tez
Po długim czasie zabrałem się za moje problemy z LPG
Więc wtryskiwacze LPG wymienione wszystkie - 1400zł ( dalej nie pracuje na jednym cylindrze ) , gazownik 1 mówi uszkodzony sterownik LPG ,
pojechałem do drugiego gazownika który sprawdził sterownik okazuje się że sterownik działa idealnie.
Powodem zamieszania okazuje się mapsensor i gazownik 2 pokazał mi że jedna listwa wtryskiwaczy zasysa ( palec do węża i strasznie mocno wciąga palec).
Gazownik 2 - mówi że nie powinno zasysać , wróc do tych co robili wtryskiwacze i niech wymienią jeden bo jest uszkodzony
Pytam się was kolegów z forum co teraz ?? . Wracać do gazownka 1 niech na swoj koszt wymieniają ten NOWY podobno uszkodzony wtryskiwacz czy co ?