Miałem na myśli oczywiście manual ale chodziło mi o to że w między czasie przewijały się myśli o 5g stąd pytanie ;) Mogłem sformuować jaśniej tj. Więc wkońcu 6g a nie 5g? gałka wskazuje to pierwsze ale oczywiście to może być tylko zmyłka ;p
Miałem na myśli oczywiście manual ale chodziło mi o to że w między czasie przewijały się myśli o 5g stąd pytanie ;) Mogłem sformuować jaśniej tj. Więc wkońcu 6g a nie 5g? gałka wskazuje to pierwsze ale oczywiście to może być tylko zmyłka ;p
skrzynia 6gang emblemat jest 5gang bo z takim przyszła nowa gałka z aso także domówiłem tez właśnie emblemat 6gang z jakiejś wersji z M mieszek z ASO jakoś te z allegro za 15zł niby idealne mnie nie przekonały ale taka nowa gałka wam powiem ryje banię a koszt niewielki bo raptem 160zł polecam każdemu bo warto jak sie toto odpakuje :)
swoją droga wie ktoś jak ten emblemat łatwo odkleic i nie zniszczyć emblematu i gałki???
Może podgrzej lekko i spróbuj, no nawet na zdjęciu widać że gałka naprawdę robi robotę. Rzeczywiście jak na NOWY oryginał to cena jest niska.
Ale żeś walnął z tym podgrzewaniem jak mam ją niby podgrzac i jej nie zniszczyc przy okazji???
Tak to są wszystko nowe oryginały na allegro tych rzeczy w dobrym stanie już w zasadzie niestety nie ma
no przecież nie palnikiem :D suszarką nawet na delikatnym cieple może nie wiem jeśli to jest na klej to powinno zmięknąć. Przecież w lato jak maasz szklarnie w srodku to galka tez sie mocno nagrzeje, a na luźnym znaczku jest jakiś klej pod spodem czy nic?
no jest klej pod spodem na oko taki jak na wieszakach samoprzylepnych do ściany do kibelka
A tak w ogóle żeby nie było za różowo to sama gałka 160zł ale cały taki komplet to już 506zł z przesyłką w sensie te 3 rzeczy
Cena za gałkę ok ale co tam kosztowało 346 zł?? Mieszek i kapsel?????????????????? NIGDY W ŻYCIU bym tego nie kupił ;) tym bardziej że można mieszek taki sam dorobić za grosze a kapsel na alle drogo.. Zresztą ten 6g z M-pak do e32 raczej słabo wychodzi. Co do wydłubania starego to najbezpieczniej będzie go nawiercić po środku i tam podważyć ale niestety kapselek będzie do du..y
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 15-03-2013 o 08:55
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Tak mieszek i emblemat emblematu taniej nie kupisz nowego a do nowej gałki tylko nowy emblemat pasuje wg mnie
A co do mieszka jak mam drobić skoro mieszek to nie tylko skóra ale tez plastikowa ramka i zaczepy których nie mam bo z automatu nie pasują :)
Po drugie mówisz, że byś nie kupił Jakubie ale jakbyś potrzymał taki nowy komplet w rękach chwile to banan na twarzy jest niesamowity
Z tym nawierceniem nie jest takie głupie tylko faktycznie żal emblematu
A co do wzoru emblematu mi się podoba na cały seryjny samochód jaki mam bez jakiegokolwiek tuningu wizualnego myślę, że mogę sobie pozwolić na ten znaczek, zwłaszcza, że skrzynia ma 6 biegów a napisu M tam nie ma :)
Zastanawia mnie gdzie jest ten jeden pan z forum na Sz.... co tak przeżywał a teraz jakby cisza nastała :)...
Na jakim etapie są prace? Zdradz coś :D. A banan to pewnie będzie po pierwszej przejażdżce. Fajnie że robiłeś pomiary na auto, teraz można będzie zrobić porównanie i myśle że smiało stawać z 750.
czekam za kilkoma plasticzkami z aso do wybierak bo nie chce na starociach składać i potem się zastanawiac jaki bieg wbijam
Odebrałem dzisiaj nowy dłuższy i wyważony wał.
Banana będzie to jak dotrę i wtedy sie przejade do odcinki :)
No chciałbym dorównać 750 ale e-38 obaczymy za marzenia nie karają...
Także w sumie jak przyjada te plasticzki to kwesita 2 dni i wszysto powinno jeździć silnik już po remoncie w aucie jest zamontowany ponownie 3 pedały już też są zostały pierdoły