Skrzynia jest spokojnie do ogarnięcia, gorsza sprawa z fv ale zawsze można sie targować jak bez. Najlepsza opcje to zakup całego angola,wychodzi najtaniej,najszybciej i mamy komplet! No prawie komplet bez jakichś bzdur do zdobycia wszedzie.
Skrzynia jest spokojnie do ogarnięcia, gorsza sprawa z fv ale zawsze można sie targować jak bez. Najlepsza opcje to zakup całego angola,wychodzi najtaniej,najszybciej i mamy komplet! No prawie komplet bez jakichś bzdur do zdobycia wszedzie.
Sama skrzynia to tylko wierzcholek gory bardziej bym sie martwil trafieniem reszty do kompletu przede wszystkim zdrowej dwumasy
No fakt angoli w 6b-manualu sa przeciez setki tysiecy... i to w wiekszosci z fv :D
A tak na serio to naprawde trudno bedzie zebrac caly i przede wszystkim zdrowy komplet
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
zdrowy jak mówię jak w ciągu kilku miechów umrze np sprzęgło to nie będę żalów uprawiał ale jak siądzie np od razu dwumas i sprzęgło to nie powiem będzie ból
swoja droga przelew właśnie przyszedł także mogę działać także sugestie wskazane cały czas rozważam też 5gang manual z jednego powodu wyjdzie taniej i mam rezerwę na nowe sprzegło czy dwumas w razie w
5g to możliwe że sam bym Ci skompletował. Gorąco Ci polecam tą opcje ze względu na koszty,dostępność i brak problemów przy swapie. Jeszcze lepszym pomysłem jest zakup całej e32 m60b30 manual. Jeszcze na tym wyjdziesz do przodu. Co chodzi o dostępność 6g to nie ma większych problemów na szrotach specjalizujących się w częściach BMW.
nie chce całego auta nie bawi mnie to i nie mam go nawet gdzie trzymać jeżeli możesz napisz na pw koszty skrzyni kompletnej jaka masz ( dla mnie komplet to to co padło w tym temacie bodajże na 1 lub 2 stronie w temacie xsilvera ) jak masz dojście do 6g też możesz napisać
Jutro postaram się zobaczyć co mam i napisze ci na pw listę dostępnych od ręki części.
Piękny stuff, piękna gałka. Więc wkońcu 6g?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)