trzeba napisaæ do go¶cia o vin i wiadomo bêdzie jaka wersja wyjecha³a z fabryki,
trzeba napisaæ do go¶cia o vin i wiadomo bêdzie jaka wersja wyjecha³a z fabryki,
jasne kolega napisa³ ze takich poni¿ej 20tys nie szuka nie chodzi o cene w srodku na pierwszy rzut oka niema grzanych foteli a skóra bez tego to troszke w dupke zimno w mrozy za nim auto sie nagrzeje:)brak pdc,rolety,wystarczy zerkn±æ na ¶rodkow± konsole przera¿a mnie syf w ¶rodku druga sprawa ciekawe jak z silnikiem,zwróc uwage na peda³ sprzêg³a.Kolego czy inny motor wchodzi w grê szczerze wydaje mi siê ze predzej znajdziesz benzyne w idealnym stanie ni¿ diesla no i zostaje jeszcze 740 bi turbo:) a i tak zawsze trzeba mieæ pare z³oty po zakupie:)
Ostatnio edytowane przez slowik871 ; 30-01-2013 o 10:08
No rzeczywi¶cie ta srebrna z wierzchu spoko wygl±da.Ale w ¶rodku syf, tak jak i t³o na którym zdjêcia robione.Hehe.To nie ta, ta co ogl±da³em ciemna zieleñ za 23tys i na internecie jej nie widzia³em jak na razie.Ale cyry od roku szukam E38 i nigdy nie widzia³em manualu w 730d , a tu proszê w ci±gu miesi±ca 2 sztuki-cuda.Ludziom padaj± skrzynie i szukaj± jak najtañszych rozwi±zañ i przerabiaj±-szok.Napisa³em do tego te¿ z pro¶b± i vin i cisza, jeden i drugi obieca³ ¿e wy¶le i milcz±,bo wiedz± co maj±.
TDs kolego szanowny to pomylka jak dla mnie:D to silnik ktory powinien byc w omedz i tam sobie chodzic i nie wtryniac sie do bmw!:D
+ kolega bloodi kupil ostatnio 730 d z 200roku i jest ladna i zadbana:) i wcale nei dal powyzej 20k:) wiec nie zgodze sie ze ponizej 20k to szroty:) moim zdaniem to zbys smiale stwierdzenie mijajace sie z prawda:) dziekuje:)
Wiesz traf szczê¶cia, okazji te¿ jest.A druga prawda to ¿e dla jednego idea³ a dla drugiego niestety szrot.Ja np malowane auto z daleka poznam a taki sprzedawca pewny ¿e nigdy lakiernika nie widzia³o bo jest idealne i ¶wiêcie przekonany jest o tym ¿e ma racje nawet zak³adaæ siê chce a auto ca³e po dach malowane-taki idea³ ostatnio ogl±da³em.Jak powiedzia³em dla go¶cia ¿e ³adne ale ca³e malowane to my¶la³em ¿e mnie zabije,hehe.Wyci±gam czujnik obmierzy³em mu ca³e to zblad³ ch³opak.On ¶wiêcie by³ przekonany ¿e ma idealne auto, Bmka malowana ca³a po dach, fakt ¿e bardzo ³adnie by³a zrobiona, ale poni¿ej listew szpachli tyle ¿e czujnik ju¿ nie wskazywa³.Ja rozumiem element jaki¶ malowany bo to nie s± nowe auta, ale nie pe³no szpachli.Ja dwa lata temu sprzeda³em E34 orygina³ ostatni wypust 95r.Auto ¿adnego elementu nie mia³o malowanego tylko tylna klapa i sam kancik szpachlowany delikatnie, reszta orygina³.Jeden element przez tyle lat a mia³a 360tys km.
Kupisz idealne i takie auto ³atwo utrzymaæ w idealny stanie.Kupisz szrota to wsadzisz drugie tyle i dalej g...em je¼dzisz.
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
A to fakt ¿e, w Omedze silnik jest od BMW 2,5tds.Ale ¿e w Land Roverze?Pierwsze s³yszê-w którym?Bo na ten przyk³ad ja Mam Land Rovera Freelandera 2002r i u mnie siedzi silnik te¿ BMW ale ten 2,0d 136 konny ale w landku ma 112KM a wy¿szy moment obrotowy i na ka¿dym nawet przewodzie pisze BMW.Ale ten 2,5tds to mo¿e tych starych du¿ych Land Roverach siedzia³?-nie wiedzia³em tego,to na pewno prawda?A ten 2,5 tds jest zrobiony na podstawie dwu litrowego 6cyl Benzyniaka BMW, czy¿ nie?