Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 43

W±tek: E38 730d czy by³y w manualu? Pomó¿cie mi znale¶æ wymarzon± E38.

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2011
    BMW
    ....
    Sk±d
    ...
    trzeba napisaæ do go¶cia o vin i wiadomo bêdzie jaka wersja wyjecha³a z fabryki,

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar slowik871
    Do³±czy³
    Jan 2013
    BMW
    Bmw E38 735iA,Bmw e39 530dTouring,BMW535DTouring
    Sk±d
    Wiechowo
    jasne kolega napisa³ ze takich poni¿ej 20tys nie szuka nie chodzi o cene w srodku na pierwszy rzut oka niema grzanych foteli a skóra bez tego to troszke w dupke zimno w mrozy za nim auto sie nagrzeje:)brak pdc,rolety,wystarczy zerkn±æ na ¶rodkow± konsole przera¿a mnie syf w ¶rodku druga sprawa ciekawe jak z silnikiem,zwróc uwage na peda³ sprzêg³a.Kolego czy inny motor wchodzi w grê szczerze wydaje mi siê ze predzej znajdziesz benzyne w idealnym stanie ni¿ diesla no i zostaje jeszcze 740 bi turbo:) a i tak zawsze trzeba mieæ pare z³oty po zakupie:)
    Ostatnio edytowane przez slowik871 ; 30-01-2013 o 10:08

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Sk±d
    Bielsk Podlaski
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Jak znam zycie to most dalej ma od automatu wiec jak lubisz ciagac ciezkie przyczepy to bedzie jak znalazl :) Od zera szatan ale Vmax bedzie okolo 160km/h

za³o¿yæ most od TDSa i nawet fajne auto by wysz³o, przynajmniej inne :-)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    E39
    Sk±d
    Suwa³ki
    No rzeczywi¶cie ta srebrna z wierzchu spoko wygl±da.Ale w ¶rodku syf, tak jak i t³o na którym zdjêcia robione.Hehe.To nie ta, ta co ogl±da³em ciemna zieleñ za 23tys i na internecie jej nie widzia³em jak na razie.Ale cyry od roku szukam E38 i nigdy nie widzia³em manualu w 730d , a tu proszê w ci±gu miesi±ca 2 sztuki-cuda.Ludziom padaj± skrzynie i szukaj± jak najtañszych rozwi±zañ i przerabiaj±-szok.Napisa³em do tego te¿ z pro¶b± i vin i cisza, jeden i drugi obieca³ ¿e wy¶le i milcz±,bo wiedz± co maj±.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar JointoVicz
    Do³±czy³
    Dec 2010
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Sk±d
    Torun
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Skad takie info??
    E38 TDS byly w manualu! niestety 730d juz tylko automat :(
    TDs kolego szanowny to pomylka jak dla mnie:D to silnik ktory powinien byc w omedz i tam sobie chodzic i nie wtryniac sie do bmw!:D

+ kolega bloodi kupil ostatnio 730 d z 200roku i jest ladna i zadbana:) i wcale nei dal powyzej 20k:) wiec nie zgodze sie ze ponizej 20k to szroty:) moim zdaniem to zbys smiale stwierdzenie mijajace sie z prawda:) dziekuje:)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    E39
    Sk±d
    Suwa³ki
    Wiesz traf szczê¶cia, okazji te¿ jest.A druga prawda to ¿e dla jednego idea³ a dla drugiego niestety szrot.Ja np malowane auto z daleka poznam a taki sprzedawca pewny ¿e nigdy lakiernika nie widzia³o bo jest idealne i ¶wiêcie przekonany jest o tym ¿e ma racje nawet zak³adaæ siê chce a auto ca³e po dach malowane-taki idea³ ostatnio ogl±da³em.Jak powiedzia³em dla go¶cia ¿e ³adne ale ca³e malowane to my¶la³em ¿e mnie zabije,hehe.Wyci±gam czujnik obmierzy³em mu ca³e to zblad³ ch³opak.On ¶wiêcie by³ przekonany ¿e ma idealne auto, Bmka malowana ca³a po dach, fakt ¿e bardzo ³adnie by³a zrobiona, ale poni¿ej listew szpachli tyle ¿e czujnik ju¿ nie wskazywa³.Ja rozumiem element jaki¶ malowany bo to nie s± nowe auta, ale nie pe³no szpachli.Ja dwa lata temu sprzeda³em E34 orygina³ ostatni wypust 95r.Auto ¿adnego elementu nie mia³o malowanego tylko tylna klapa i sam kancik szpachlowany delikatnie, reszta orygina³.Jeden element przez tyle lat a mia³a 360tys km.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    E39
    Sk±d
    Suwa³ki
    Kupisz idealne i takie auto ³atwo utrzymaæ w idealny stanie.Kupisz szrota to wsadzisz drugie tyle i dalej g...em je¼dzisz.

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    TDs kolego szanowny to pomylka jak dla mnie:D to silnik ktory powinien byc w omedz i tam sobie chodzic i nie wtryniac sie do bmw!:D
    Jesli dla Ciebie to pomylka to spoko, ale nie wprowadzaj innych w blad wypisujac takie wyssane z palca "rewelacje"
    Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    TDs kolego szanowny to pomylka jak dla mnie to silnik ktory powinien byc w omedz i tam sobie chodzic i nie wtryniac sie do bmw!
    Tyle, ¿e w Omedze i Land Roverze pojawi³ siê dziêki BMW. 2.5TDS to silnik Steyra poprawiony i unowocze¶niony przez BMW. W E38 które potrafi wa¿yæ 2t to nie jest demon mocy, ale generalnie silnik dobry, niekoniecznie u¿ytkownicy
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    E39
    Sk±d
    Suwa³ki
    A to fakt ¿e, w Omedze silnik jest od BMW 2,5tds.Ale ¿e w Land Roverze?Pierwsze s³yszê-w którym?Bo na ten przyk³ad ja Mam Land Rovera Freelandera 2002r i u mnie siedzi silnik te¿ BMW ale ten 2,0d 136 konny ale w landku ma 112KM a wy¿szy moment obrotowy i na ka¿dym nawet przewodzie pisze BMW.Ale ten 2,5tds to mo¿e tych starych du¿ych Land Roverach siedzia³?-nie wiedzia³em tego,to na pewno prawda?A ten 2,5 tds jest zrobiony na podstawie dwu litrowego 6cyl Benzyniaka BMW, czy¿ nie?

Podobne w±tki

1. [wnêtrze] Czy do E66 by³y podnó¿ki
    Przez olejus w dziale Seria e65 / e66 / e67
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 11-07-2011, 07:31
  2. [mechanika] E38 manualu 4.4 iL
    Przez zimny2503 w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 09-04-2011, 10:13
  3. Czy by³y takie wersje?
    Przez miglanc153 w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 29-08-2009, 05:47
  4. [e38] 740i E38 w manualu 6 biegów
    Przez rosomak79 w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 06-06-2008, 08:20

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •