Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
a skad Ty Szanowny Panie Moderatorze kierowniku lotto wszystko wiesz?:> widziales wszystko na wlasne oczy? wszedzie robiles za przescieradlo? wiedze o kazdej rzeczy ktora tu napisales wiesz z osobistych doswiadczen? dowiem sie kochany KTO I JAKIE PROBLEMY MIAL Z TYM SILNIKIEM :) i pokaz mi moja inna brednie jak juz zaczynasz mnie tu "oczerniac"

Po pierwsze to grzeczniej i nie kochany.

Hmmm zupełnie się nie dziwię u Ciebie takich zwrotów ....

Czesc Adam Kochanie:D babka bedzie miala siopstre!!:D
sorki ale od dzieciaka mnie ojciec tym oral:D i kazdy na osiedlu i wsrod moich znajomych
:D

wiedze o kazdej rzeczy ktora tu napisales wiesz z osobistych doswiadczen?
Tak posiadam e34 z tym silnikiem od 2000 roku .Auto ma grubo ponad 600 tyś...

Ty raczej nie posiadłeś tej tajemnej wiedzy do której potrzebujesz poziomu prześcieradła etc.

nie jestem kims kto sobie cos wymysla:) moze to sa problemy wynikajace ze zlego uzytkowania silnika - nie wiem :) w kazdym razie nie spotkalem nikogo kto by chwalil ten silnik

a juz tak na luz wrzucajac PAnie moderatorze moglby mnie Pan oswiecic madroscia i doswiadczeniem osobistym jakie to PAn Szanowny zna ZLE silniki? NIEUDANE? sa takie - gdyby nie bylo to by lepszych nie robili:) ciekawe ilu znajdzie sie zaraz obroncow owego silnika:) hehe;)
Jest ich wiele ,ale to nie temat o nich.

wychodzily w e38 manuale w tym dieslu i to jest stwierdzone:) w innych dieslach fabrycznie nie - temat chyba rozwiazany juz dawno a dyskusja sie ciagnie
Dobrze ,że to zaznaczyłeś...... :D

7er nie bylo z manualem w dieslu:) w benzynie tak ale w dieslu nie

PS. gardze tym co o mnie myslisz i za kogo mnie masz - nie znasz mnie ani razu ze mna nie rozmawiales i to sa wlasnie "brednie zaslyszane" w Twoim przypadku "przeczytane" :)

..aaaa i jak masz czas i CI sie nudzi to mozesz kazda moja brednie napisana na tym forum skasowac razem z moim kontem- zrobisz dobry uczynek dla ludzi ;) uehe

ave
To co piszesz świadczy tylko o twojej osobie, wychowaniu i braku kultury.

Masz stu procentową rację to są "brednie przeczytane" ,które starasz się za każdym razem przekazać czytelnikom :D

Co do kasowania, to jesteś jak bumerang dostajesz bany/osty i obrażasz się na cały świat po czym i tak wracasz .. show must go on .. pomyślimy o tym :D

Co do "gardzenia" pomyś jakią opinie mają o tobie inni po przeczytaniu tego...