Witam, chcia³bym napisaæ na temat pewnego oszusta tutaj z forum jak i z forum BMW klub ... Wystawi³em swoj± e32 na sprzeda¿, po jakim¶ czasie facet pisze do mnie na gadu gadu, ¿e jest zainteresowany, jest z forum, itd... "Norbi" jak¶ Napisa³em, ¿e z chêci± zamieniê na longa a ten, ¿e ma 735iAL i chce siê zamieniæ, tylko, ¿e NIVO zepsute, podes³a³ mi kilka fotek, wersja wyposa¿enia a¿ nie do uwierzenia, czarna skóra, sportsitze elektryczne z pamiêci±, podgrzewaniem i pompowaniem, el. kolumna kierownicy, tunel i boczki obszyte skór±, telefon, el kanapa z podgrzewaniem i el. zag³ówki, lusterko fotochrom wewnêtrzne, no ogólnie bardzo dopasiona... podes³a³ mi jakie¶ tam 2 fotki samochodu z zewn±trz na borbetach z szerokim rantem oraz kilka zdjêæ ze ¶rodka samochodu, stan licznika itd... mówi³ ¿e w 2010 sprowadzi³ z NIEMIEC!, ¿e ma brief i autentyczny przebieg 168 tys.! Prosi³em go o zdjêcia silnika itd... ale nie zrobi³... Go¶ciu ogólnie napisa³ pierwszym razem, ¿e jest z £odzi, drugim razem, ¿e z okolic Warszawy, a umówiæ chcia³ siê w Czêstochowie... No i w miarê mi siê wszystko zgadza³o, nie podejrzewa³em go o nic, pisa³ sensownie itd... A¿ do dzisiaj... przys³a³ mi fotki z myjni (tylko ty³) i jakie¶ jak poleruje klapê i ogólnie po polerce... co¶ mi nie pasowa³o na tych zdjêciach... Patrzê.. tablica z FLAG¡ POLSKI, Rejestracja DLE 70AA . Ogólnie w super stanie samochód. Pytam go, jak móg³ go sprowadziæ z Niemiec w 2010 skoro tablice z flag± polski przesta³y obowi±zywaæ po 2006 roku i wesz³y te z flag± unii europejskiej... A ten udaje wariata, ¿e nie wie o co chodzi bla bla bla... Ponadto! zauwa¿y³em, ¿e na zdjêciu wcze¶niejszym na borbetach z szerokim rantem mia³ w ogóle inne tablice... pytam go o wszystko a ten albo jaja sobie robi. Naciskam na zdjêcia prawym i w³a¶ciwo¶ci i szczegó³owe... patrze zdjêcia jedne zrobione w 2011, drugie w 2012, jakie¶ z kolei w 2013... a to co rzekomo z myjni wróci³ DZISIAJ (2013-10-08) by³o z 2012 roku w dodatku robione iphone4 który ma 5 megapikseli aparat a zdjêcie 440x300. W dodatku widaæ ¿e nie fachowo zmniejszane bo siê piksele porozlewa³y (Trochê znam siê na tym) i mu mówiê " co¶ krêcisz kole¶... " To zacz±³ co¶ tam pisaæ "wymieniasz siê czy nie ?" itd...
Nie wiem czy to jest z³odziej, czy oszust czy ktokolwiek inny... Uwa¿ajcie na niego. Podaje siê za wielkiego fana e32 oraz, ¿e je¼dzi na zloty e32 swoj± 750i i jakie¶ inne pierdo³y.
Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem