Strona 3 z 14 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 21 do 30 z 136

W±tek: Jak± wersjê silnikow± E-65 wybraæ...???

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    ja tam sie przymierzam do 730d ,mam ten silnik w I generacji pod maska 5er 184KM i daje rade. po lifcie ma on 246 KM chyba wiec nie sadze by mial gorsze osiagi od piatki

poza tym to nie sa auta na wyscigi jak ktos chce latac to niech kupi e30 z silnikiem od M-ki

740d i 745d bym nie kupil z uwagi na ponoc wadeukladu chlodzenia i V8 w dieslu bmw nie najlepsze chyba zrobilo skoro zaprzestali produkcji tego silnika

jesli sie myle niech ktos mnie poprawi

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Ja siê o¶miele poprawiæ i zaprosiæ do dzia³u PRZEDSTAW SIÊ -------------->

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    bardzo chetnie ale jeszcze nie mam 7er a temat jest laczony "przedstaw sie i swoje 7" ;D

Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Przedstaw siê i swoje BMW 7 er ....

Czyli wogóle z kim rozmowa ... nawet jak nie masz BMW 7er ......

Bo ,¿e tak stwierdzê rozmowa z dupy ....

Poprostu siê przedstaw ......
    8/

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Cytat Zamieszczone przez Helberstam

740d i 745d bym nie kupil z uwagi na ponoc wadeukladu chlodzenia i V8 w dieslu bmw nie najlepsze chyba zrobilo skoro zaprzestali produkcji tego silnika

V12 niestety te¿ ju¿ chyba nie bêdzie .... kiedy¶ s³ysza³em jak kto¶ z bmw og³osi³ ze koniez ze zwiêkszaniem pjemnosci i du¿o ilo¶ci± cylindrów - teraz mniejsze ale uturbione.... niestety zapowiada sie era 1.4 w bmw.. pewnie to bedzie z 200KM ale jedna 4 gary jak sie nie myle....

Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Aldik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto¶ kogo¶ sk³ania do PRZEDSTAWIENA SIÊ !!!!!!

Ty jak Tempy mato³ odpowiadasz ... po co ?????

Najpierw Na Tym forum obowi±zuj± PEWNE ZASADY ......!!!!!!

Po tym informacje ..... Nie pierwszy raz tak jest .......

Poczekaj i przeka¿ swoje inforamcje ..... ech .........

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    Cytat Zamieszczone przez Aldik

V12 niestety te¿ ju¿ chyba nie bêdzie .... kiedy¶ s³ysza³em jak kto¶ z bmw og³osi³ ze koniez ze zwiêkszaniem pjemnosci i du¿o ilo¶ci± cylindrów - teraz mniejsze ale uturbione.... niestety zapowiada sie era 1.4 w bmw.. pewnie to bedzie z 200KM ale jedna 4 gary jak sie nie myle....

widze ze masz 740d mozesz cos napisac o silniku i ile masz najechane? czy to fakt ze chlodzenie silnika szwankuje? ile to pali prawdziwie?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740d
    Sk±d
    ddz
    Byl specjalnie zalozony taki temat o 740d wiec sobie mozesz poszukac. Z 530d robi wiatrak :hah: nic sie nie grzeje nic sie nie psuje. Od tych co mieli/maja nie slyszalem narzekan a jedynie od tych co gdzies cos slyszeli.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Cytat Zamieszczone przez Aldik

widze ze masz 740d mozesz cos napisac o silniku i ile masz najechane? czy to fakt ze chlodzenie silnika szwankuje? ile to pali prawdziwie?
    Sam gdzie¶ zak³ada³em temat o 3,9d .. hmm...
    Co do ogólnie silnika to nic nie robie po za olejem, filtrami itp Jedyne co mi padlo to czujnik wa³ka i wa³u... a tak to co jaki¶ czas przy zawieszeniu co¶ robie, tu ga³eczka, tu dr±¿ek, tu wachaczyk ehhh .. no ale to juz z pretensjami powinienem do rz±du za stan dróg ehh. Co do uk³adu ch³odzenia to zrobi³em asutkami nieca³e 40 ty¶ i nic sie nie dzieje, wiadomo p³yn zmieniy³em ale nic wiêcej,... jest ok...

7ka
    Go¶æ
    ja juz wiem ze diesla juz nigdy nie kupie (nigdy nie mow nigdy :x ) wlasnie zaczynam rozumiec co to znaczy miec "taniego diesla" 8/ kolejna rzecz ktora sobie wymieniam dla swietego spokoju.. turbo.. 1550 ojro .. w przeciagu miesiaca to juz niecalae 1800 ojro..

takze diesel wcale tani nie jest...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •