Witam,
Panowie kupiłem fajny zestaw foteli w fulll opcji z elektryczną tylną kanapą. Tu mam w zasadzie tylko problem - jak to zamontować???
Jakie powinny być tam moduły i gdzie dokładnie powinny się znajdować???
Witam,
Panowie kupiłem fajny zestaw foteli w fulll opcji z elektryczną tylną kanapą. Tu mam w zasadzie tylko problem - jak to zamontować???
Jakie powinny być tam moduły i gdzie dokładnie powinny się znajdować???
Pod fotelami przednimi powinny być moduły. Zobacz w TIS lub ETK, bo są dwa rodzaje: do foteli zwykłych i komfortowych ...
Fajnie gdybyś zrobił jakieś fotki przydałoby się na przyszłość innym :).
Mam narazie krok po kroku fotogalerię z wymiany podłikietników i przednich foteli ( modułów itd ). W poniedziałek zabieram się za boczki. Problem mam z kanapą bo na pewno potrzebuję mieć do niej jakiś moduł a nie mam nic;(
... a to masz tylną kanapę elektryczną ?
A no fakt. Przepraszam. To ja odpadam, bo u siebie nie mam kanapy elektrycznej i nie mam wiedzy w temacie.
A co trzeba zmieniac w boczkach zeby fotele dzialaly? Z moich obserwacji wynika ze boczki sa wrecz identyczne!
A masz do tej kanapy tylną półkę i te "rolety" co idą za kanapą, a dokładnie za tymi jakby fotelami lewym i prawym bo środek między nimi gdzie jest podłokietnik jest nie regulowany?