Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
okazje się zdarzają ale rzadko mówiąc szczerze ktoś tu wspomniał o bezpieczeństwie no widzisz ja też swoje cenię i wolę kupić drogie pewne auto jak trupa spawanego tu i tam co się rozłoży przy byle czym i szukając auta nie szukam tylko najdroższego tylko szukam stanu ale po prostu poniżej 15k nie widziałem e-32 bez rdzy ( u mnie podstawa ) z wypasem który działa w 100% prostego nie kombinowanego z maks 3 rąk bo kupując auto za kilka tysi kupie auto po 15 właścicielu i potem się biorą opinie, że nikt tego dobrze nie serwisuje

a co do tego, że nie widziałeś dobrze serwisowanego e-32 skoro obracasz się w świecie e-32 za 5-7k to się nie dziwię chcesz mogę Ci dać na pw skany faktur za części to może sam ocenisz czy dobrze serwisuję??? ale w uproszczeniu kwotę którą ty chcesz dać za całe auto ja wydaję co roku na jego serwis a potem mam komuś oddać za 8k???? nigdy w życiu prędzej ziemia stanie i tyle w temacie aha i podejście, że każdy kto sprzedaje kłamie to tez przesada i mierzenie chyba ludzi swoja miarą bez urazy ale w pewnym sensie nazwałeś każdego z nas kłamcą bo kazdy z nas był kiedyś w roli sprzedającego
Kolego pohamuj swoje zapędy odnośnie świata w którym się obracam, bardzo Cię proszę. Ja Ci do portfela nie zaglądam i serio nie interesują mnie Twoje fv, stan Twojego auta, zdrowia psychicznego również.
Jeśli jeszcze posiądziesz umiejętność czytania ze zrozumieniem to możliwe, że zauważysz, że nikogo nie nazwałem kłamcą. Napisałem, że nie wierzę sprzedającemu.