nawet z zagranicy to sa auta co mają po 20-25 lat już kupując je trzeba je kochać i liczyć się z tym, że co jakiś czas cos wysiądzie cudów nie ma niestety
U nas E32 są mocno przechadzane z wielu rąk warunki w polsce ciężkie chodzi o drogi, masa marnej jakości zamiennych części W polsce na palcach jednej ręki można wyliczyć E32 które przez dłuższy czas nie będzie wymagało wkładu.
U nas najczęściej kupisz klekota który już ledwo dyszy nie był remontowany bo to koszty, Może i nie najgorszą ale wyeksploatowaną gazem albo niby wszystko ok ale po 3 miesiącach zacznie sypać się wszystko bo wszystkie ważne części hamulce zawieszenie amortyzatory były chińskie. 90% E32 na sprzedaż to auta które miały być na codzień ale coś poszło nie tak.Dobre E32 choć też nie koniecznie znajdziesz ale w Niemczech jak kupisz od pierwszego Ewentualnie 2 właściciela. W pl kupisz a od 8 może 12 właściciela Gdzie każdy coś zaniedbał albo zaoszczędził na czymś ważnym a u każdego było nie dłużej niż 2 mieś. Takie siódemki na allegro to tylko coś na kształt E32 Cień tego czym to auto powinno być. Zdarza się coś godnego ale to naprawdę rzadkość wielu sobie odpuści dalsze poszukiwania po obejrzeniu kilku sztuk bo jedna gorsza od drugiej.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 27-01-2013 o 17:59
V8 to nastolatki wśród E32 :P Moja za niespełna miesiąc 24 ;)
To szukaj tak długo aż trafisz. Albo Ciebie trafi. To nie jest moje pierwsze auto, które ma 20 lub więcej lat. Wiem, że i tak trzeba będzie wsadzić określoną albo raczej nieokreśloną ilość pieniędzy w takie auto. Przerabiałem remont generalny w Oplu Senatorze B 3.0 24v i wiem, ile to może mniej więcej kosztować. Jeśli buda będzie prosta to mogę inwestować.
Trzeba szukać szukać i nie zakładać, że trzeba będzie remont robić.
Zavoli zgodzę się z tobą będę szukał aż trafie;)!! Ale jak mam kupić za 10k PLN e32 i na STARCIE włożyć następne 10k PLN to wybacz wole e38 kupić już wypasione:o Zgodzę się z wami ze przy kupnie e32 nie będzie ideału.Tylko można kupić dobra i tam zrobić drobne naprawy. Ale temat dotyczy e32 R6 czy V8 jak dla mnie to V-ka;)!!
Zavoli tak jak piszesz...