Zamieszczone przez Oli...
Też znam taki przypadek z tym aku, u kumpla w 750 nie wytrzymał 1,5roku. A gwarancja? Zapomnij :razz:
Zamieszczone przez Oli...
Też znam taki przypadek z tym aku, u kumpla w 750 nie wytrzymał 1,5roku. A gwarancja? Zapomnij :razz:
Banditen Motor Wagen
od momentu w którym produkcje futury przenieśli do hiszpani to straszne badziewie zaczeli robić, więc raczej odradzam. A jeżeli chodzi o varte agm to jest to jeden z najlepszych akumulatorów na naszym rynku, nie wliczając żelówek.
osobiście nie miałem jeszcze przypadku żeby w normalnych warunkach eksploatacji zamęczyć aku. agm. wiadomo dla chcącego nic trudnego:)
No i zakupiłem AGMa. Zobaczymy teraz jak/ile bedzie trzymał, no i jak bedzie sie sprawował zimą w te nasze wschodnie mrozy :)
Okaże się czy będę zadowolony czy kasa bezsensownie wydana.
"... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."
Panowie, wie ktoś coś o firmie EUROSTART ?
Bo moge kupić 100Ah za 340zl, cena dobra, 2 lata gwaracji tylko nie wiem czy to badziewie jakieś...
No raczej skoro taki jest odzew to masz odpowiedź...;)Zamieszczone przez djB_M_W
Ja bym tam nie pchał sie w jakieś no name....
Dołóż 200 PLNów i kup Vartę Silver Dynamic 110Ah 920A i będziesz zadowolony
"... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."
WitamZamieszczone przez Oli...
Akumulatory EUROSTART są naprawdę dobrę. Handlowałem nimi z 4 lata i ani jednej reklamacji...Mogę polecić ten akumulator bo jest naprawdę wart uwagi.
Pozdrawiam
Dla Was to tylko samochody, a dla mnie to sens życia...
Witam! Odgrzewam Schabowego :D Bo dobiega czas wymiany akumulatora u mnie w e65, i tak się zastanawiam który wybrać? Ten który mam to org. BMW 830A 100Ah... tydzień czasu trzyma, później już nie daje rady. Szukam tu ale już dawno nie było nic nowego na temat akumulatorów, jakiej firmy polecacie? Czy muszę kupić z identycznymi parametrami jak ten który mam żeby nie kodować go do auta?
Ja polecam Akumulator Banner Power Bull Wysokiej klasy akumulator w dobrej cenie.
Osobiście kupowałem 3 lata temu w Rzeszowie bodajże za 250 -280 zl 95Ah
Ostatnio edytowane przez Sanndman ; 05-08-2017 o 08:21
Moje aku w końcowym okresie po 5 min na zapłonie rzucało komunikatem żeby je naładować. W końcu padło pewnego pięknego wiosennego dnia. Ja wymieniałem w zeszłym roku i również spróbowałem Bannera. 92Ah AGM. Wcześniej miałem zwykły 110Ah. Po zmianie oczywiście zmieniłem w power module aku ze 110 na 90 (tylko ta wartość była dostępna) i przypisałem nowe Aku. Mam go rok i póki co jestem zadowolony. Nawet po 10-12 dniach stania zimą w mrozach auto pięknie startowało. Zobaczymy jak będzie dalej.