Poka¿ wyniki od 1 do 7 z 7

W±tek: Fotochromy prawe=lewe?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    e38 740iA M62b44
    Sk±d
    malopolska

Fotochromy prawe=lewe?

cze¶æ
    mam piln± sprawê, mianowicie kupi³em na allegro wk³ad do lusterka od kierowcy i waham siê czy czasem nie jest z prawej strony tzn nie wiem czy s± kompatybilne. Do blokowania jest taki jêzyczek na dole, ale obracaj±c kszta³tem wk³ad aby pasowa³ do lusterka po lewej stronie wypada on u góry. Nie chcê zabardzo testowaæ na mrozie ¿eby co¶ nie urwaæ, z kolei czekaj±c tracê szansê na zwrot lub zamianê wk³adu, mo¿e kto¶ wie co¶ na ten temat? nie ma z ty³u naklejki z nr czê¶ci a na bmwfans s± inne prawe i lewe
    Ostatnio edytowane przez balcer ; 26-01-2013 o 22:16

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2012
    BMW
    750iL
    Sk±d
    wawa
    Kolego, cycek od blokowania wkladu ma byæ na dole.
    Wiem poniewa¿ sam ostatnio demontowa³em taki wk³ad u siebie.
    Je¶li nawet by kszta³tem pasowa³y to nie dasz rady pod³±czyæ ani ogrzewania ani fotochromu poniewa¿ nie siegniesz kabelkami.
    Cycki od blokowania musz± byæ na dole...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    e38 740iA M62b44
    Sk±d
    malopolska
    Cytat Zamieszczone przez turtles_750iL Zobacz posta
    Kolego, cycek od blokowania wkladu ma byæ na dole.
    Wiem poniewa¿ sam ostatnio demontowa³em taki wk³ad u siebie.
    Je¶li nawet by kszta³tem pasowa³y to nie dasz rady pod³±czyæ ani ogrzewania ani fotochromu poniewa¿ nie siegniesz kabelkami.
    Cycki od blokowania musz± byæ na dole...
    dziêki kolego za odpowied¼ ale okazuje siê ¿e siê mylisz :) nie da³o mi to spokoju i wygrzebalem gdzie¶ takiego linka http://www.meeknet.co.uk/E38/Mirror/
    zamieni³em ten pier¶cieñ tak, aby cycek od blokowania by³ na dole, wszystko plug&play, sprawdzone osobi¶cie. przynajmniej nie muszê kombinowaæ z zamian± na lewe, ale dziêki za zainteresowania pozdro

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2012
    BMW
    750iL
    Sk±d
    wawa
    o kurcze! zwracam honor.. :D
    W takim razie masz problem rozwi±zany :)
    A powiedz, gdzie kupowa³e¶ wk³ad? i ile Cie to kosztowa³o?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    e38 740iA M62b44
    Sk±d
    malopolska
    na allegro, 250z³ z przesy³k± w idealnym stanie, je¼dzi³ po prawej stronie a teraz jest z lewej :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    750iL
    Sk±d
    UK
    wk³ady ró¿ni± siê numerami poniewa¿ po której¶ stronie szed³ prosty bez martwego pola a po której¶ z. Tak mia³em z którejs e38 zanim wymieni³em na zwyk³e niebieskie z martwym polem (po 49z³ na allegro). Oba wk³ady pasuj± na dwie strony a wtyczki s± identyczne zarówno do grzania jak i do fotochromu.

Nie piszcie koledzy rzeczy których nie jeste¶cie pewni albo chocia¿ zaznaczcie ¿e to przypuszczenia bo inaczej takia odpowied¼ to nied¼wiedzia przys³uga.

Rada dla potomnych NIE kupujcie u¿ywanych fotochromów które maj± ciemno ¿ó³ty kolor - oznacza to ¿e ich ¿ywot dobieg³ koñca i ¶ciemnianie ju¿ w nich nie dzia³a.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    e38 740iA M62b44
    Sk±d
    malopolska
    Cytat Zamieszczone przez Michal750 Zobacz posta
    Rada dla potomnych NIE kupujcie u¿ywanych fotochromów które maj± ciemno ¿ó³ty kolor - oznacza to ¿e ich ¿ywot dobieg³ koñca i ¶ciemnianie ju¿ w nich nie dzia³a.
    to jest ¶wiêta prawda, mój lewy fotochrom by³ ciemno z³oty, ma³o co by³o widaæ, prawy wyglada³ ³adnie. Po zamontowaniu tego z allegro lewy wpada leciutko w niebieski a prawy wydaje siê byæ lekko z³otawy

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •