https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
auto było całe malowane, niby po gradobiciu
Ciężko żeby 10 letnie auto nie miało malowanego jakiegoś elementu no chyba, że ktoś nie jeździ.
Piszesz o jeździe w warunkach miejskich? Czy o staniu w korkach w warunkach miejskich? Bo jeżeli to drugie to mi pali 2l/h:D
Skąd wiesz że to auto nie jest w stanie tech. porównywalnym z twoim samochodem? Oglądałeś, dzwoniłeś lub jechałeś tym autem. Chodzi mi o to że nie wszyscy chcą za swoje auta dwa razy tyle co są warte. W jaki sposób, przeczytając to ogłoszenie wiecie że ten samochód nie jest warty tego żeby go zobaczyć. To że jest malowany to nie znaczy że jest to zły samochód. Jeden woli np. malowany ale sprawny a inni najczęściej chcą perełki z wyglądu, bo inni będą im zazdrościć, ale mechanicznie złom ale o tym wie najczęściej tylko właściciel.
Ostatnio edytowane przez kajciu ; 25-01-2013 o 19:30
Dokladnie , u mnie tez jest kilka elementow do polakierowania . I co to znaczy ze mam nie polakierowac bo mi nikt nie kupi ?
ja bym to auto odpuscil wlasnie ze wzgledu na cene,widac ze to umeczony trup, pomysl za ile on to padlo kupil, bo to handlarz. napewno 25tys to max!!!
no to zdrugiej strony kto sprzeda dobra e65 za 25tys??? wszystko w temacie![]()
Z doświadczenia, nie pojechałbym obejrzeć auto dalej jak 100km ...chyba że z polecenia.
Tak jak koledzy piszą...sprzedający wszystko napiszą aby opylić auto, zawsze liczą na naiwniaka któremu powiedzą ..."Ja nie wiedziałem" jeśli coś wyjdzie :)