Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: niepoważny forumowicz

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 730
    ja mam tylko nadzieje że z następnymi forumowiczami nie będzie problemów :) ja chciałem tylko pomóc a wyszło sami widzicie jak...

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    rodzinabmw...nie rób kichy Brachu...jak akurat nie miałeś kasy to się zdarza...ale informuje się sprzedającego.Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Przemo możesz się tylko cieszyć że wysłałeś za pobraniem:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Ja nie wiem. Ja rozumiem, że ktoś się może rozmyślić, nagłe wydatki mu się trafiły, różnie się zdarza, ale żeby zakopywać się pod ziemie i cisza, albo brać towar i nie zapłacić? Tym bardziej to trochę dziwne bo to forum raczej drogich samochodów jak nie w kupnie to w utrzymaniu i raczej biedni ludzie tu nie siedzą. Ja zamawiałem od kolegi z 7er duperelki i wołałem wysłać trochę więcej pieniędzy niż być później narażony, że kantuje albo coś. No bez pojęcia niektórzy...
    "W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Paczki nie łaska przyjąć ale w innym poście pisze...

Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw Zobacz posta
    swoja V8 mam od pawie 5 lat i ewentualnie mógłbym zamieć na M60B40 lub V12
    I pytanie...czy osoba która nie odbiera paczki za kilka zł jest w stanie utrzymać V12?

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Dodam tylko że w/w użytkownik posta zamieszczonego przez Dzude napisał bodaj że wczoraj ale już tego wątku jakoś zapomniał poczytać :icon_rolleyes:
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Jak pamiętam jego posty to były jakieś "depresyjne" ...może się otrząśnie to wyprostuje sprawy, choć ja osobiscie nie wysłał bym sianka lub towaru komus kogo nie znam lub mi kogoś nie zarekomendowano :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar chytrusek
    BMW
    e38 740 M62B44
    Ja na jego miejscu paliłbym się ze wstydu i na pewno starałbym jakoś się wytłumaczyć i przeprosić...
    Ciekawe, czemu on ma te wypowiedzi gdzieś ?

ja mialam nawet z tym Panem na facebooku zgrzyty więc jakos mnie to nie dziwi
    ♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥

Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
    Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.

AJK : (

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    wyjaśniam:
    16.01 napisałem do autora postu wyjaśnienie, że pracuje do 19-20 (nowa praca i nie mam na to żadnego wpływu),
    22.01 odebrałem PW od autora czy odebrałem paczkę,
    25.01 po powrocie ze szpitala po wypadku w godzinach nocnych odp że wróciłem ze szpitala i nie wiem jak wygląda sytuacja na poczcie ( u mnie poczta pracuje od poniedziałku do piątku od 8 do 15) więc w sobotę nie ma szans by coś się dowiedzieć.
    25.01 po powyższej wiadomości otrzymałem info, że paczka wróciła napisałem, że zwrócę koszty wysyłki i poprosiłem o dane do wpłaty i koszty wysyłki,
    25.01 po otrzymaniu numeru konta poprosiłem o kwotę kosztów wysyłki.
    dziś odebrałem PW (dziś miałem egzamin na ADR i nie byłem wczoraj na forum musiałem się uczyć)
    68 zł ogólnie teraz tańszego kuriera już i przesyłka by wyszła 30 zł jak chcesz mogę jeszcze raz wysłać. nie wiem co ma kurier wspólnego z poczta polska, koszt jaki miałem zapłacić za kopytko z wysyłka to jakieś 80 zł z przesyłka,
    nikogo nie miałem zamiaru oszukać tak po prostu wyszło, zwrot kosztów wysyłki jestem gotów uiścić no ale 68 zł za paczkę 0,5 kg to chyba lekka przesada.
    odnośnie wcześniejszych spraw, miałem jedno potknięcie z kolega z forum ale oddałem kasę co do grosza (z dnia na dzień straciłem prace i nie miałem wyjścia) zakup kół u Macka owszem byłem zainteresowany no ale sytuacja zmusiła mnie do rezygnacji, zakupiłem u Czarka kilka rzeczy i zawsze odbierałem czasami zdarza się że coś wypadnie choroba strata pracy itp ale jak mam wybierać miedzy odebraniem części z poczty a jedzeniem dla dzieci wybieram dzieci.
    W ciągu kilku ostatnich dni sprzedałem polkę koledze Przemo e32 po wpłacie na konto i jest zadowolony.

Cytat Zamieszczone przez k i v i Zobacz posta
    ja mialam nawet z tym Panem na facebooku zgrzyty więc jakos mnie to nie dziwi
    bez komentarza

Cytat Zamieszczone przez chytrusek Zobacz posta
    Ja na jego miejscu paliłbym się ze wstydu i na pewno starałbym jakoś się wytłumaczyć i przeprosić...
    Ciekawe, czemu on ma te wypowiedzi gdzieś ?
    mówisz-masz nie siedze 24 godziny na forum, gdzieś to mam takich pajaców jak Ty
    przeprosiłem na PW, zobowiązałem się oddać koszty wysyłki towaru ( podstawki pod telefon zwane kopytkiem) zakupione za 80 zł z kosztami wysyłki, a koszty wysyłki jak określił w ostatnim PW wynoszą 68 zł po ich zapłaceniu może wysłać kopytko ponownie, kurier kosztuje max 20 parę zł a poczta.... no ale określił mnie złodziejem oszustem i czekam aż poda mnie do KRD

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Paczki nie łaska przyjąć ale w innym poście pisze...

I pytanie...czy osoba która nie odbiera paczki za kilka zł jest w stanie utrzymać V12?
    moje V8 robi miesięcznie tyle km co Twoje E32 przez rok!!! więc co Ty człowieku porównujesz???? poza tym ja sam musze zarobic na swoją rodzinę.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 27-01-2013 o 16:55