Jak dla mnie to najważniejsze jest, że rodzinabmw nie jest żadnym oszustem tylko splot różnych wydarzeń uniemożliwił mu odbiór przesyłki i tyle :) Przeprosić się i dogadać proszę :)
Jak dla mnie to najważniejsze jest, że rodzinabmw nie jest żadnym oszustem tylko splot różnych wydarzeń uniemożliwił mu odbiór przesyłki i tyle :) Przeprosić się i dogadać proszę :)
Każdy ma wzloty i upadki. Bez przesady, można się dogadać bez robienia sobie pod pióro. Pozdrawiam.
nie poczta a pocztexem wysłałem dla niejasności bo do kuriera mam 40 km (Bobolice sprawdzić sobie na mapie proszę)... co do pytania czy odebrana paczka to aż 3 razy pytałem a Ty o ostatnim zapytaniu przed forum wspomniałeś co do godzin o których ja piszę no niestety ale też pracuje często ponad normę właśnie wróciłem z trasy od 18 a tu takie tłumaczenia chore... nawet jeśli szpital czy coś zawsze ktoś z rodziny mógł odebrać paczkę lub nawet sąsiad nie wysłałem przecież przepływomierza za 500 zł czy czegoś droższego. Chodzi mi o sam fakt jak mnie pośpieszałeś z wysyłką a co do czego jest jak jest nie jestem zły czy coś bo nie zbiednieje ale chodzi mi o sam fakt tego zdarzenia i to jeszcze do tego na forum które tak mi pasuje. Samo to że potrzebowałeś pokazałem Ci że mam i zrobiłem 50% ceny co na allegro a i widzę że i tak jeszcze źle... mi tam obojętne czy wątek będzie otwarty czy zamknięty i uważam że takie sprawy na forum też powinny być poruszane by później nie było takich sytuacji.