Przypominam że monitoruję wątek.
Jeeli autor tematu wyrazi taką wolę to zamknę.
Uwaga na wyzwiska.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Rodzinabmw dostałeś priwa o kosztach wysyłki 68 zł, sam napisałeś że kurier to koszt np.30 zł x 2 = 60 . Paczkę zwrotną też trzeba opłacić...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
pisząć to twierdzisz, że olewam temat ja tak przynajmniej to odbieram, ale pamiętam, że już kiedyś miałeś wąty co do mojej osoby, a skoro mnie nie znasz to nie rozumie dlaczego się wtracasz do tematu, który Cie nie dotyczy. Ja poczułem sie urażony jesli Ciebie uraziłem to przepraszam, ale nie lubię jak ktoś wypowiada się w tego typu tematach a nie ma pojecia o sytuacji.
ale paczka została wysłana pocztą nie kurierem, czytaj proszę uważnie.
Koszt wysyłki telefonu o zbliżonej wadze co kopytko za pobraniem to jakieś 14 zł
MOD EDIT: Proszę nie pisac postów pod postem.
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 27-01-2013 o 18:11
Dogadajcie się i tyle. Znów będziemy pisać kilka stron o jakieś nieporozumienie. Pozdrawiam Panowie ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Naprawdę? A ja jednak widzę że byłeś i pisałeś na forum....
Możesz miesięcznie tym swoim V8 (jak to podkreślasz w każdym poście) robić 10x tyle co ja w rok,mnie to tak interesuje jak zeszłoroczny śnieg.Dla mnie e32 to nie jest samochód żeby się nim poruszać na co dzień i tyle...
autor napisał mi PW o 23.20, nie siedzę 24 godziny na dobę na forum. to wstaw go do gabloty ze szkła, powtarzam, że nie odebrałem paczki z przyczyn nie zależnych odemnie. a skoro jeżdze wiecej km niż Ty w miesiacu to mnie stać na utrzymanie E32 poza tym swoje komentarze w tym temacie zachowaj dla siebie. Lubisz się wymądzać na forum ale poza tym nic nie wnosisz mądrego, pomyśl lepiej nad problemami technicznymi forumowiczów.
panowie dogadajcie się i po sprawie,po co się teraz dochodzić tygodniami kto ma rację...
WOW,cieszę się że ty wnosisz, jesteś skarbnicą wiedzy :sarcastic: Jeśli już tak bardzo przywiązujesz do tego uwagę to rocznie robię ok 20-25t km. Po drugie jesteś ostatnią osobą którą powinno interesować ile rocznie robi km moja e32 i gdzie ona stoi. Cenie sobie komfort i dlatego do jazdy na co dzień mam inny samochód...
Panowie poczekajmy na wypowiedz autora wątku i tyle.
Nie licytujcie się kto ile jezdzi.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."