witam tak jak w temacie kupilem czujnik temperatury plynu do bmw e38 tds i niewiem jak go wymienic czy silniku prosze o porade
witam tak jak w temacie kupilem czujnik temperatury plynu do bmw e38 tds i niewiem jak go wymienic czy silniku prosze o porade
Jak dobrze pamiętam musisz kolektor ściągnąc i tam znajdziesz ten czujnik w głowicy :)
to jest problem wlasnie wez cala glawice sciagnij a jeszcze pod blokiem to sasiedzi beda gadali taka fura a ja sam naprawia niestac go na mechanika
Nie musisz głowicy ściągać ,wystarczy sam kolektor ,godzina roboty, demontaż i montaż :)
Musisz ściągnąć cały kolektor ssący i pod nim jest jak się nie mylę po prawej stronie ,będzie ich tam kilka który nie pamiętam.
Musisz ściągnąć cały kolektor ssący i pod nim jest jak się nie mylę po prawej stronie ,będzie ich tam kilka który nie pamiętam.
http://www.realoem.com/bmw/showparts...48&hg=11&fg=15
zobacze czy dzis bede miał odwage podejść do tej sprawy,ten mój tds już mnie meczy podobno przez ten czujnik pali mi 20 litrow ropy na kompie pokazywalo mi -26 stopni a na zegarach bylo ok