No to niezła trasa, powdziwam :D Ja swoją 7 nie miałem jeszcze okazji wybrać się gdzieś dalej, ale w zeszłym roku miałem wyprawe 6-cio dniową (w tym sylwester) dp Paryża z jednodniową wizytą w Amsterdamie tylko to VW T4 w 6 osób ze znajomymi i od siebie mogę dodać, że czasami warto zrezygnować z autostrad i jechać przez drogi krajowe(?) może nie jest tak szybko i wygodnie, ale o wiele bardziej ciekawie, sam bardzo miło wspominam malownicze belgijskie i holenderskie wioski oraz małe klimatyczne francuskie miasteczka. Co do kosztów to się zgodze, spanie można załatwić w hotelach ETAP, IBIS za 150zł/pokój na dobę w normalnych, czystych warunkach no chyba że ktoś oczekuje złotych kranów i skóry z tygrysa w sypialni to musi zapłacić za hotel nieco więcej. Sam chętnie bym się wybrał siódemką w taką trase, ale najbardziej obawiam się jakiejś awarii która uniemożliwiłaby dalszą jazde(w końcu 20-letnie auto) ponieważ bariera językowa skutecznie utrudniłaby szybkie znalezienie warsztatu i naprawe, co prawda można wykupić assistance na całą europe ale wtedy już cały wyjazd traci swój urok ;)