Panowie powiedzcie mi bo dzisiaj sprawdziłem, ze jak mam podłączony miernik do akumulatora przekręcam kluczyk to napięcie na akumulatorze spada z 12.5 do 12,3 i koniec ...
czyli wygląda to tak jakby w ogolę prąd nie wychodził na rozrusznik co jest tego przyczyna ? włożyłem inny akumulator jednak bez zmian był to 77 ah.
Mam dwa kluczyki jeden do odpalania drugi do otwierania jak zamknę się w samochodzie i przekręcę kluczyk to się otwiera wiec pestka działa w kluczu oraz pod schowkiem słychać cykniecie przekaźnik ręce opadają ... nie wiem co jeszcze bezpieczniki 22 , 24 ktore odpowiadaja za start rowniez wymienione .
Z tym akumulatorem tez sie obawiam bo nie mam skad pozyczyc markowego o duzej pojemnosci i nie wiem czy sens znowu inwestowac jak sie okaze ze to nie akumulator bosch silver s5 110ah to koszt rzedu 600 zl...
Może jak mi padł akumulator i paliliśmy go na kable które były podłączone nie pod maską tylko bezpośrednio akumulator <-> akumulator ????można tak odpalać bmke ? Pozdrawiam Patryk !
dodam jeszcze ze mam najbogatsza wersje kurtyna elektryczna sedc pdc skorzane obszycie deski rozdzielczej mnostwo elektryki navi , zmieniarki. w srodku jak choinka sie swieci

Odpowiedz z cytatem