A to ja nie wiedziałem to już niema różnicy w OC jak opłacam 3l a 5l?dziwne to jakoś
A to ja nie wiedziałem to już niema różnicy w OC jak opłacam 3l a 5l?dziwne to jakoś
powyzej 2.5 już nie ma różnicy czy masz 3 czy 6 litrów
Ja za V12 5l płaciłem 480zł za rok i równolegle za Espace 3.0 V6 464zł w jednej ubezpieczalni. Ta dopasiona v12 to tylko na przekładkę do R6.. z przodu trup...
Ty Kafarek masz 750?mógł byś mi powiedzieć ile te auto pali mniej w cyklu mieszanym a ile przy przy ostrej jeździe pytam z ciekawość bo z różnymi opiniami się spotkałem![]()
Raczej nie chodziło Kafarkowi o aż takie drastyczne stwierdzenie, ale jak już jest mowa o spalaniu i kosztach ubezpieczenia to faktycznie właściciel może nie dać rady. Ja jak jest miesiąc lub dwa, że nie muszę czegoś do auta dołożyć (chociaż to bardzo lubię) to jest święto w domu.
Zbliżam się już do końca inwestycji w e32 i myślę o następnym.
Jeżdżę jednak e32 mało, myślę, że maks kilka tyś, do pięciu, sześciu rocznie, a cały zbiornik w miesiącu i tak schodzi. Czyli wychodzi średnio jakieś kilkanaście litrów. Na trasie na tempomacie da się zejść to 12, nawet 11 litrów przy 120km/h. Miasto i dynamiczniej lub jak jest chłodniej, górnego limitu nie ma, no może 30 litrów.
pozdrawiam Bartek
No ile miasto koło 25 lekko trasa do 20 takie spalanie. Nie jest wiele większe od mojej 735....